Elegant hotell på Bryggen i Bergen

Clarion Collection Hotel Havnekontoret, Bergen, Norge

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior Dubbelrum

Avkopplande Bergenvistelse på världsarvlistade Bryggen, inkl. frukost och kvällsmat

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -28% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 7 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant hotell i en anrik byggnad på historiska Bryggen, inklusive frukost och kvällsmat

  • Prisbelönt hotell med vacker inredning: Hotellet, som utsågs till ett av Norges 25 bästa servicehotell i TripAdvisors Travellers’ Choice Awards, har en elegant design, med en färgskala i jordtoner med lila accenter och inredningsdetaljer som sammet, brokad och glittrande ljuskronor.

  • Kom hem till ett varmt välkomnande: Efter en dag av strosande i Norges andra stad kan du antingen slå dig ned med en god bok framför den öppna brasan eller varva ner med bastu och ångbad i relaxavdelningen. På hotellet finns även ett modernt utrustat gym.

  • Mätt och belåten från morgon till kväll: Här vaknar du upp till en härlig frukost med ett varierande utbud av ekologiska produkter. På eftermiddagen kan du ta för dig av sötsaker, kaffe och te, och på kvällen serveras kvällsmat i form av soppa, sallad och en varmrätt.

Faciliteter


- Restaurang
- Lobbybar
- Gym
- Relaxavdelning
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger mitt på världsarvslistade Bryggen i centrala Bergen. Från Bergens flygplats tar det ungefär 25 minuter med bil.  
Slottsgaten 1, 5003 Bergen, Norge

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor