Club Marbella

Mijas Costa, Spanien

Bo sju nätter på ett familjevänligt hotell i vinter i Mijas Costa på Costa del Sol - spanska solkusten

I Marbella får du en rejäl dos av glamour, uteliv och solsken, och Club Marbella ligger verkligen tillräckligt nära händelsernas centrum. I lägenheterna med självhushåll kommer du inte få slut på sätt att hålla dig underhållen. Här finns allt möjligt - ett helt nytt spa- och fritidscenter med hydroterapi, en stor inomhus- och utomhuspool (uppvärmd vintertid), massor av aktiviteter och många bra restauranger. Marbella har allt du kan tänkas behöva för en underbar semester.

Läget är rätt bra det med. Club Marbella ligger i strandparadiset Calahonda, bara ned längs med kusten från Marabella. På ungefär 15 minuter tar du dig med bil till Marbella, där allt händer, så du har nära till lite allt möjligt.

Det finns massor att göra omkring hotellet också. Du kan hålla på med vattensporter, vandring och allt däremellan. Du kommer ha så mycket valmöjligheter att du storknar, sen kan du alltid utforska den fantastiska spanska kusten om ingenting annat skulle falla dig i smaken.

Bra att veta

Eftersom den här vistelsen gäller vintern så är kanske inte alla anläggningar i området igång helt som de skulle vara under de hektiska sommarmånaderna. Dock är det värt att notera att Marbella har solsken året om och fortfarande borde vara så varmt som 12-15 grader även under de kallare månaderna.

Vänligen notera att erbjudandet gäller för en familj per lägenhet - två vuxna och upp till tre barn.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor