Coolt hotell mitt i Göteborg

Comfort Hotel Göteborg, Göteborg

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Snyggt designhotell med takterrass mitt i Göteborgs stadskärna

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -35% på hotellets priser ?
Middagen består av en rätt på den asiatiska fusionrestaurangen OGBG, med val av kött, fisk eller vegetariskt. Middagen bokas 18.00 på ankomstdagen. Vänligen kontakta hotellet vid önskemål om att ändra denna tid (notera dock att det fortfarande måste vara på ankomstdagen).

Rummen städas var fjärde dag för att värna om miljön. Om man vill kan man dock boka extra städning i receptionen mot en extra avgift.

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo på ett färgstarkt och nyrenoverat hotell med asiatisk restaurang, takterrass och supercentralt läge

  • Snyggt och nyrenoverat: Comfort Hotel Göteborg är inhyst i Skeppsbrohuset och har nyligen genomgått en omfattande renovering av alla 289 rum och allmänna utrymmen. Inredningen är urban och hipp med mycket färg, väggmålningar och snygga detaljer.

  • Mat och dryck med utsikt: När magen börjar kurra kan du äta en bit mat i hotellets asiatiska restaurang OGBG och njuta av en fantastisk utsikt över hamnen. Du kan se ännu mer av Göteborg om du tar hissen upp till takterrassen TaKeT som serverar drinkar, vin och öl samt lättare smårätter.

  • Gångavstånd till det mesta: Tack vare hotellets centrala läge så finner du allt från shopping och sevärdheter till ett spännande nattliv precis utanför porten. När du vill ta en paus från stadsvimlet kan du koppla av i bastun eller få upp pulsen i gymmet.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Bastu
- Gym
- Takterrass

Hitta hit

Det tar runt tio minuter att gå till hotellet från Göteborgs centralstation.
Skeppsbroplatsen 1, 411 21 Göteborg, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor