Cool design bland Londons hipsters

The Hoxton, London, England

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Cosy-rum

Cosy-rum

Cosy-rum

Cosy-rum

Cosy-rum

Cosy-rum

Cosy-rum

En hipp vistelse i Londons trendigaste område, inkl. frukostpåse

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -38% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 31 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Ett coolt, avskalat hotell i trendiga östra London, inklusive frukostpåse

  • Sköna sovmorgnar väntar: Du behöver inte slita dig från sängen på morgonen – den dagliga frukostpåsen levereras direkt till din dörr. Kickstarta morgonen med färskpressad juice, yoghurt, müsli och banan. Perfekt för snoozaren, då man slipper göra sig i ordning för frukoststunden.

  • Checka in i en stilren oas: Ditt rum är dessutom en oemotståndligt bekväm plats att vakna upp långsamt på. Designen är stilren, enkel och kontrastrik. Som The Hoxton, Shoreditch själv beskriver det: inget onödigt nonsens, bara det viktigaste.

  • Mingla med lokalbor: I den populära baren kan du ta en cocktail innan du själv beger dig ut för att utforska barerna och klubbarna som är dina grannar. När det istället kommer till brunch, lunch eller en middag under dämpad belysning är The Hoxton Grill stället där allt händer (prova hamburgaren med ädelost!).

Faciliteter

- Bar
- Restaurang
- Wi-Fi

Hitta hit

Londons större flygplatser når du på ungefär en timme med kollektivtrafiken.
81 Great Eastern St, London EC2A 3HU, England

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor