Coolt, parisiskt boutiquehotell

Hotel Beaurepaire, Paris, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic-rum

Classic-rum

Modernt och gästvänligt hotell i hjärtat av Paris, inklusive frukost

Mitt i den franska huvudstaden, på gångavstånd från Place de la République, ligger Hotel Beaurepaire. Detta moderna och gästvänliga boutiquehotell passar perfekt för den som vill bo i ett lugnt område och samtidigt ha nära till stadens puls. De nyrenoverade och ljust inredda rummen är bekväma och välutrustade och passar de flesta smaker.

Välkomna dagen med den utsökta frukostbuffén och njut av de nybakade bröden och bakverken. Upptäck Paris världsberömda sevärdheter, Notre-Dame, Eiffeltornet, Louvren och mycket mer. Bara ett stenkast från hotellet hittar du varuhuset Galeries Lafayette och Opéra Garnier. De välkända stadsdelarna Montmartre och Pigalle ligger bara 20 minuters promenad bort.

Gastronomins huvudstad gör ingen besviken. Runt hörnet väntar restauranger, bistros och bagerier som kittlar smaklökarna. För den shoppingsugna har staden mycket att erbjuda, allt från lyxiga märkesbutiker till utomhusmarknader.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor