Femstjärnig vistelse på Sardinien

CPH Pevero Hotel, Porto Cervo, Sardinien, Italien

Upp till -59% Idag På utvalda erbjudanden.

Superior Sea View-rum

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Lev jetsetlivet på Sardiniens vackra Smaragdkust, inkl. frukost och lunch, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -59% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 5 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 13 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Förstklassigt hotell med fem pooler och strandnära läge på Sardiniens idylliska Costa Smeralda, inklusive frukost, lunch, välkomstdrink och mer

  • Välkommen till ett skönt semestertempo: Hotellet är inhyst i en byggnad med typiskt italiensk arkitektur och bjuder på en hel rad förstklassiga faciliteter. Du lär tillbringa många timmar på det 3 000 kvadratmeter stora poolområdet med fem pooler, jacuzzi och solstolar placerade både vid poolkanten och i skuggan av träden.

  • Inte en hungrig stund: CPH Pevero Hotel stoltserar med tre restauranger och tre barer. En stadig frukostbuffé med varma och kalla godsaker och en lunchbuffé med medelhavsrätter serveras i den ljusa restaurangen Le Piscine. I de eleganta restaurangerna Zafferano och Atmosphera kan du njuta av gourmetmiddagar med tända ljus och panoramavyer över den vackra bukten.

  • Svep in dig i morgonrocken: I hotellets spa kan du skämma bort dig själv med en skön massage eller annan behandling i de rofyllda omgivningarna nära poolen och trädgården. I anslutning till spaet ligger också ett fitnesscenter med ett modernt gym och på kullarna utanför hotellet hittar du ett 600 meter långt hälsospår med olika stationer och redskap.

Faciliteter

- Tre restauranger
- Tre barer
- Spa
- Gym
- Poolområde
- Wi-Fi

Hitta hit

Det är 25 kilometer till flygplatsen Olbia Costa Smeralda, vilket tar ungefär 30 minuter med bil.
loc. Golfo del Pevero, Costa Smeralda, 07020 Porto Cervo Provincia di Olbia-Tempio, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor