Skön strandresort i Kampanien

Cumeja Beach Club and Hotel, Baia Domizia, Italien

Classic-rum

Bo modernt i vacker badort utanför Neapel, nära strand och sevärda platser, inkl. frukost m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -38% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten kan komma att ändras beroende på lokala bestämmelser.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 15 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Snyggt hotell med sjöutsikt vid omtalad vacker strand i Italien, med medelhavsrestaurang, inklusive frukost och mängder av förmåner

  • Fyrstjärnigt hotell vid stranden: Förbered dig på avkoppling på detta kusthotell, som ligger en minut från sandstranden i Baia Domizia. Förutom goda förutsättningar för sol och bad är hotellet en bra utgångspunkt för att utforska Kampaniens vackra landskap och arkeologiska sevärdheter.

  • Sköna semesterdagar i solen: Inled semestern med en cocktail medan du planerar din vistelse. Kanske väntar en dagsutflykt till Pompeji eller Neapel, eller så väljer du helt enkelt att tillbringa dagarna på stranden eller i den bubblande jacuzzin på taket.

  • Mat från Medelhavsregionen: Börja dagen med en säsongsbetonad frukostbuffé som varje morgon dukas upp i restaurangen. Till lunch och middag kan du avnjuta rätter på den mysiga terrassen som alla baseras på ett lätt och modernt koncept med närproducerade råvaror, innovativa tillagningsmetoder och inslag av de olika medelhavsköken.

Faciliteter

- Spa
- Strandklubb
- Bistro och bar på stranden
- À la carte-restaurang

Hitta hit

Till den internationella flygplatsen i Neapel är det ungefär en timme och en kvarts köravstånd.
Via dell'Erica, 81030 Baia Domizia CE, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor