Unikt äventyrshotell i natursköna Norge

Dalen Hotel, Dalen, Norge

Tornsvit

Deluxerum med balkong

Deluxerum med balkong

En norsk pärla med fridfullt läge vid Telemarkskanalen, inkl. frukost och tre- eller femrätters

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -30% på marknadens priser ?
Utomhusparkering finns tillgänglig och kräver ingen reservation.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnigt, historiskt hotell i natursköna omgivningar, inklusive frukost och middag med tre eller fem rätter

  • Ett romantiskt sagohotell med historiska anor: Dalen Hotel byggdes 1894 och den gula byggnaden är vackert utsmyckad med drakhuvuden, torn, spiror och balkonger. I salongen med chesterfieldfåtöljer och antika tavlor kan du lyssna på pianomusik och berättelser om hotellets händelserika historia. Den som vågar kan besöka rum 17 där det sägs spöka!

  • Ta dina smaklökar på en kulinarisk resa: Restaurant Bandak serverar rätter tillagade med färska råvaror från Telemark fylke. Kocken Alexander Thulin tar inspiration från internationella restauranger i världsklass och lokala, norska traditioner för att skapa oförglömliga smakupplevelser.

  • Njut av promenader i den lummiga trädgården: Hotellets trädgård är nästan 27 000 kvadratmeter stor och leder ner till slutstationen på Telemarkskanalen. På fina sommarkvällar kan du äta middag under en imponerande sockerlönn som är lika gammal som hotellet.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Trädgård
- Terrass
- Parkering
- Wi-Fi

Hitta hit

Det tar drygt tre timmar att köra till Dalen Hotel från Oslo.
Hotellvegen 33, 3880 Dalen, Norge

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor