Dekadent spahotell i Muskat

W Muscat, Muskat, Oman

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Wonderful-rum

Femstjärnigt designhotell vid stranden i omanska Muskat, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -32% på marknadens priser ?
Transfer från Muskats flygplats till hotellet (enkelresa) ingår. Alla frågor rörande transfers hänvisas till Muscat DG Operations som nås på mailadressen: operation@muscatdesertgate.com

Minst tre eller fem nätters vistelse krävs.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Leverantören av detta erbjudande är Desert Gate Tourism Oman. Det är Desert Gate Tourism Omans villkor som gäller.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Avkopplande vistelse på nyöppnat, femstjärnigt hotell med spa, strandläge och pool, inklusive frukost eller halvpension

  • Ett svalkande dopp i jättepoolen: Hotellets enorma pool lockar dig vid första anblick och så fort du har ställt ner resväskan kan du dyka ner i det klarblå vattnet. Om du hellre vill känna sand mellan tårna kan du promenera 100 meter ner till den kritvita sandstranden.

  • Avkopplande lyx med havsvyer: Unna dig själv några sköna timmar i hotellets eleganta spa som erbjuder en lång rad behandlingar. Sedan passar det bra att koppla av ute på terrassen med en iskall drink och njuta av utsikten över Omanbukten.

  • Hipp design i alla hörn: Hotellet är inrett i den moderna, dekadenta stilen som kännetecknar alla hotell i W-kedjan. Alla fem restauranger har en unik känsla och hotellets signaturkoncept WET bjuder på cocktails och partyatmosfär med DJ:s och levande musik.

Faciliteter


- Spa
- Pool
- Gym
- Tennisbana
- Restauranger
- Barer
- Luftkonditionering

Hitta hit

Det tar runt 20 minuter att köra till hotellet från Muskats internationella flygplats. 
Railway No 2817، Muskat, Oman

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Missa inte

W Muscat har ett pittoreskt läge precis vid stranden utanför Omans huvudstad. Du befinner dig bara en kvarts bilresa från den stora basaren som ligger längs den tre kilometer långa strandpromenaden Mutrah Corniche.

Passa även på att besöka den majestätiska moskén Sultan Qaboos och beskåda den 14 meter höga kristallkronan och de vackra mosaikplattorna. Sedan kan du ta en promenad runt den gamla stan där du hittar portugisiska fästningar och ett nationalmuseum som ger en inblick i Omans spännande historia.

Behöver du en andra åsikt?

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor