Designhotell i Frankfurt

Roomers, Frankfurt, Tyskland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Designhotell i centrala Frankfurt med elegant inredning, inklusive frukost, tillgång till spa och en välkomstdrink

Mitt i en storstad med både avantgardistiska skyskrapor och gamla byggnader ligger väldesignade Roomers. Hotellet ligger i närheten av den vackra floden Main och i närheten finns muséer och kvarter med underbara gator från 1800-talet att upptäcka.  Besök Römer-torget i gamla Frankfurt med sin färgstarka historia där det kryllar av kaféer på kullerstensgatorna.

På ditt eleganta hotell kan du besöka Sky lounge med en imponerande utsikt över Frankfurts futuristiska stadssilhuett.  För soldyrkare finns en fridfull och somrig uteplats. Ta med dig din aptit eftersom hotellets tjusiga restaurang serverar spännande rätter och på den prisbelönta baren kan du äta aptitretande smårätter.  Pricken över i:et är Roomers spa högst upp med utsikt över staden med designer-bastu, badtunna och ett fantastiskt urval av behandlingar.

Vårt erbjudande gäller boende i ett Superior-rum, inklusive frukost. Som bonus ingår en välkomstdrink, Wi-Fi och tillgång till spa.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor