Designhotell med art deco-charm i Oslo

Clarion Collection Hotel Folketeateret, Oslo, Norge

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Boutiquevistelse i en av Oslos mest kända byggnader, inkl. frukost och kvällsmat

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -27% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte har någon möjlighet att erbjuda parkering. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Vackert boutiquehotell inrymt i en av Norges få art deco-byggnader, inklusive frukost och kvällsmat

  • Ett av Norges få art decobyggnader: Huset ritades i början av 1930-talet och är inspirerad av New Yorks Empire State Building. Rummens designinspiration kommer passande nog från Manhattan och präglas av juveltoner och sammet mot en dov bakgrund.

  • En kulturell granne: Hotellbyggnaden var hem till Oslos opera fram till 2008 och hotellet delar fortfarande byggnad med Folketeateret som sätter upp musikaler, opera- och teaterföreställningar.

  • Koppla av mellan sightseeing och shopping: I den eleganta lobbybaren kan du koppla av med en kaffe eller ett glas vin. Hotellet bjuder dessutom på eftermiddagsfika och kvällsmat varje dag.

Faciliteter

- Lobbybar
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger bara några minuters promenad från Oslos centralstation. Till Oslo flygplats är det ungefär 45 minuters bilfärd.
Storgata 21-23, 0184 Oslo, Norge

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor