Designpräglat hotell i Rom

Rome Life Hotel, Rom, Italien

Upp till -45% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Classic-rum

Classic-rum

Superior-rum

Piazza del Popolo

Chict boutiquehotell mitt i den eviga stadens centrum, inkl. frukost och välkomstdrink

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -45% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 6 EUR per person och dag tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten kan komma att ändras beroende på kommunala bestämmelser.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 30 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Boende med modern boutiquedesign och toppläge i hjärtat av Rom inklusive frukost och välkomstdrink

  • Intimt, okonventionellt och lyxigt: Så beskriver sig Rome Life Hotel och vi är benägna att hålla med. De luftiga utrymmena är sobert och elegant belysta och inredda i ljusa, lugna toner som skapar en känsla av harmoni.

  • Anamma la dolce vita: Börja vistelsen på detta designpräglade boutiquehotell med att korka upp en god flaska vin från vinkällaren, eller kanske en klassisk italiensk aperitif. Sedan väntar Roms gator på att välkomna dig.

  • Ett idealiskt sightseeingläge: Börja med att bocka av de viktigaste sevärdheterna från din bucket list – Colosseum, Trevi-fontänen och Forum Romanum-ruinerna ligger bara minuter från hotellet. Har du redan sett alla de imponerande verken kan du istället promenera bort till Via Nazionale och tillbringa eftermiddagen med att shoppa.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Bar
- Frukostmatsal
- Rumsservice

Hitta hit

Hotellet ligger tio minuters promenad från stationen Termini, varifrån det går direkttåg till flygplatsen Leonardo da Vinci. Flygplatsen Ciampino ligger ungefär en halvtimmes färd bort.
Via Palermo 12, 00184 Rom, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor