Femstjärnig vistelse på Sicilien

Diamond Resort Naxos, Giardini Naxos, Italien

Upp till -59% Idag På utvalda erbjudanden.

Giardini Naxos

Deluxerum

Classic-rum

Taormina

Elegant boende på solfavoriten Sicilien, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -59% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 6 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Klassiskt och elegant femstjärnigt hotell på Siciliens östkust, inklusive frukost eller halvpension och välkomstdrink

  • Upplev femstjärnig lyx i vacker medelhavsmiljö: På Diamond Resort Naxos kan du glömma vardagen i eleganta och varmt inredda rum som alla erbjuder utsikt, komfort och en exklusiv känsla. Slå upp dörrarna till terrassen eller balkongen och hör vågorna rulla in mot stranden.

  • Koppla av i hotellets spa: Trilogy Spa har en välkomnande miljö med bekväma loungemöbler och fräscha faciliteter som garanterar att du får en skön stund. Slappna av i den finska bastun eller det turkiska badet, eller boka in dig på någon av behandlingarna för hår, ansikte, kropp och fötter.

  • Njut av siciliansk gastronomi: På restaurangen serveras moderna och genuina rätter från det sicilianska köket och andra delar av Medelhavsområdet. Allt på tallriken är lokalt producerat och väljs med stor omsorg utifrån kvalitet och säsong. Här erbjuds också utsökta desserter och ett stort urval av dryck från husets vinkällare.

Faciliteter

- Restaurang
- Pooler
- Spa
- Privat strand (öppen fram till 15 september)
- Niohåls-putting green
- Trädgård
- Vattensporter

Hitta hit

Med bil tar det knappt en timme att köra från Catanias flygplats. Du kan också ta buss A18 eller A19 in till Catanias centrum och därifrån ta tåget till Taormina.  
Via Dei Sei Mulini, Contrada Sirina, 98035 Giardini Naxos ME, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor