Roadtrip på den spektakulära ön Sicilien

Linguaglossa, Villafranca Tirrena, Palermo och Agrigento, Sicilien, Italien

Upp till -55% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Flyg ingår Flyg ingår

Taormina

Mareneve Resort

Dubbelrum på Mareneve Resort

Mareneve Resort

Catania

Etna

Viola Palace

Viola Palace

Viola Palace

Dubbelrum på Viola Palace

Palermo

Art Lincoln Hotel

Dubbelrum på Art Lincoln Hotel

Palermo

Agrigento

Antica Perla

Antica Perla

Dubbelrum på Antica Perla

Antica Perla

Antica Perla

Agrigento

Spännande rundresa bakom bilratten på Sicilien, inkl. flyg, hyrbil och frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -55% på leverantörens priser ?
Två nätter i ett Dubbelrum på Mareneve Resort, inklusive frukost.

Två nätter på ett Dubbelrum på Viola Palace, inklusive frukost.

En natt i ett Dubbelrum på Art Lincoln Hotel, inklusive frukost.

Två nätter i ett Dubbelrum på Antica Perla, inklusive frukost.

I erbjudandet ingår även hyrbil (se nedan; vänligen kontakta leverantören för mer information).

Föraren måste vara minst 23 år gammal (en avgift på 10 EUR per dag tillkommer för unga förare, 23-25 år) och max 75 år gammal, samt uppvisa giltigt kreditkort (med minst 1 500 EUR tillgängligt; ej AMEX och kontokort) i sitt namn och giltigt körkort (minst ett år gammalt) när de hämtar bilen. Flygplatsskatt ingår och olycksförsäkring som täcker assistans, reparation och medicinska kostnader kostar 6,50 EUR per dag. Vänligen återlämna bilen med samma mängd bensin som vid upphämtningstillfället. En extra förare kan läggas till mot en avgift på 10 EUR, som betalas på plats, och ytterligare en förare kan läggas till mot en avgift på 18,50 EUR per dag.

Flyg ingår från Stockholm Arlanda till Catania, Italien.

Bokningsbekräftelse och flygtider

Notera att du vid bokning av den här resan endast betalar en deposition på 11 % av priset. Interfact Travel Scandinavia kommer att ta betalt en handpenning som täcker flygkostnaden efter bokning. Resterande summa betalas direkt till Interfact Travel Scandinavia senast sju dagar efter bokning.

Notera även att leverantören kan komma att ändra boende under exceptionella omständigheter.

Inom sju dagar efter att du har bekräftat din reservation hos oss får du ett mejl från vår leverantör Inter Fact Travel med din slutliga bokningsbekräftelse med uppgifter om exakta flygtider bekräftade för just din bokning. Flygtiden kommer att vara inom de tidsparametrar och möjliga flygbolag som beskrivs i detta erbjudande.

Secret Escapes GmbH agerar som agent åt Interfact Travel Scandinavia som är arrangör av den här resan samt din avtalspart som kund. Bokningsvillkor för Interfact Travel Scandinavia står här nedan:

- Eventuella återstående betalningar måste göras inom sju dagar efter mottagandet av den slutliga fakturan.

- Betalningar till Interfact Travel kan endast göras via EFT.

- Vid avbokning kommer en avbokningsavgift på 100 % att tillämpas.

- Avvikelser som ändringar av flygtider och byte av hotell, räknas inte som giltiga skäl för avbokning. Notera att de alternativa hotellen kommer ha samma eller högre standard.

- När bokningen har bekräftats är det inte möjligt att ändra namn, födelsedatum och annan personlig information kostnadsfritt.

- Om flyg ingår i erbjudandet är endast handbagage inkluderat.

- Flygtiderna kan komma att ändras.

- Vid eventuella förfrågningar under din vistelse är det nödvändigt att kontakta Interfact Travel omgående. De kan inte bistå med hjälp efter vistelsen.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 23 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Spännande roadtrip till fyra destinationer, med möjlighet till både strand, avkoppling och sightseeing, inklusive flyg, hyrbil och frukost

Italien är ett fantastiskt mångsidigt land, som har mycket att erbjuda både gällande historia, kultur och inte minst gastronomi. Nu har du chansen att upptäcka Sicilien på egen hand, under en spännande roadtrip, som på en vecka tar dig från Linguaglossa i nordöst till Cannatello-kusten och Agrigento på öns sydvästra del.

Dag 1-3: Linguaglossa

Resan börjar med två nätter i Linguaglossa, som bjuder på natursköna omgivningar. Härifrån kan du bland annat göra utflykter till närbelägna städer som Taormina och Catania, men även utforska området kring och på vulkanen Etna, som är Europas största aktiva vulkan.

Dag 3-5: Villafranca Tirrena

Från Etnas fot går färden vidare norrut, till kusten i Villafranca Tirrena, där du kan koppla av med sol och bad. Dessutom är det en bra utgångspunkt för utflykter till bland annat Messina och de vulkaniska Lipari-öarna, eller till och med det italienska fastlandet.

Dag 5-6: Palermo

Äventyret fortsätter med lite efterlängtad stadspuls när du anländer i Palermo, efter en scenisk bilfärd utmed Siciliens norra kust. På vägen kan du med fördel göra stopp i några av de idylliska städer och byar du passerar, som till exempel Cefalù, och kanske bada vid någon av alla härliga stränder.

Dag 6-8: Agrigento

Efter att i all hast ha utforskat Palermos många restauranger och sevärdheter, som till exempel marknaden Mercato Il Capo och det symmetriska barocktorget Quattro Canti, fortsätter äventyret söderut, nu med sikte på Cannatello-kusten, där du kommer att tillbringa de två sista nätterna. Passa på att njuta av färgglada solnedgångar och närheten till stranden, men också utflykter till bland annat den vita klippan Scala dei Turchi eller den så kallade Tempeldalen, som var en av grekernas viktigaste städer under Antiken.
Mareneve Resort (två nätter, Dubbelrum)

Mareneve Resort erbjuder ett stort utbud av moderna faciliteter. Hotellet är naturskönt beläget, med vacker utsikt över vulkanen Etna i fjärran.

Faciliteter: aktiviteter, bar, parkering, restaurang, spa, strand

Viola Palace (två nätter, Dubbelrum)

Viola Palace Hotel är centralt beläget i Villafranca Tirrena, ett stenkast från havet. Härifrån når du enkelt både sevärdheter samt lokala restauranger och butiker.

Faciliteter: gym, parkering, restaurang

Art Lincoln Hotel (en natt, Dubbelrum)

Art Lincoln Hotel ligger i området La Kalsa, strax utanför Palermos stadskärna. Hotellet har bland annat en terrass och en lobbybar. På morgonen serveras frukost.

Faciliteter: bar, parkering

Antica Perla (två nätter, Dubbelrum)


Antica Perla är beläget vid Cannatello-kusten i Agrigento, ett par minuters promenad från stranden. Här finns också en pool och en terrass, med vacker utsikt över havet.

Faciliteter: bar, parkering, pool, trädgård
Via Mareneve, 63, 95015 Linguaglossa CT, Italien (första destinationen)

Transport ingår i detta erbjudande. Se information nedan.

Information

Flygtider

Flyg ingår med Norwegian från Stockholm Arlanda till Catania, Italien.

Alternativ 1 från Stockholm till Catania:
Avresa: avgång 10.10, ankomst 13.45
Hemresa: avgång 14.45, ankomst 18.25

Alternativ 2 från Stockholm till Catania:
Avresa: avgång 17.10, ankomst 20.45
Hemresa: avgång 21.30, ankomst 01.10

Det ingår även hyrbil.

Eftersom ena flygalternativet har en ankomsttid på natten blir semesterns totala längd åtta nätter i det fallet.

Efter bekräftad bokning kommer du att få en bekräftelse från reseleverantören, Interfact Travel Scandinavia, med preliminära restider och flightnummer.

Flygtiden kommer att vara inom de tidsparametrar och möjliga flygbolag som beskrivs i detta erbjudande och kan komma att ändras. Notera att din önskade utresetid inte kan garanteras.

Visum krävs ej för skandinaviska medborgare, men resenärernas pass måste vara giltigt minst sex månader efter hemkomst.

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.