Ett Hilton-hotell i historiska Luxemburg

DoubleTree by Hilton Hotel Luxembourg, Luxemburg

Upp till -50% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Luxemburg

En stilfull vistelse nära Luxemburgs gamla stadskärna, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -50% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 11 EUR per dag, som betalas direkt till hotellet (förbokning krävs). 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 26 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo på ett modernt hotell tio minuters promenad från Luxemburgs UNESCO-listade Gamla stan, inklusive frukost

  • Modernt och historiskt på samma resa: Det är inte svårt att se tjusningen hos det moderna DoubleTree by Hilton Hotel Luxembourg. Beläget bara tio minuter bort från hjärtat av stan har du nära till dess historiska sevärdheter, samtidigt som du kan vakna upp i stilrena lyxmiljöer.

  • Bastu, bad och och sovmorgon: Här kan du börja dagen med en simtur, ett träningspass eller – för den som gillar att ta det lite lugnare – ett härligt bastubad. De stilrent inredda rummen bjuder in till en avkopplande vistelse av rang.

  • Stilla hungern med en mysig utsikt: På Green Restaurant & Bar erbjuds raffinerad och modern europeisk kökskonst i en ljus miljö med utsikt över den intilliggande lummiga skogen. I den stilrena baren finns ett stort utbud av regionala öl- och vinsorter.  

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Pool
- Fitnessrum
- Wi-Fi
- Bastu

Hitta hit

Du bor cirka 10 minuters bilresa från Luxembourg-Findel International Airport.
12, Rue Jean Engling, 1466 Luxemburg, Luxemburg

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor