Drömresort vid havet i Thailand

Panviman Resort Koh Phangan, Koh Phangan, Thailand

Deluxe Jacuzzi Grande-rum

Deluxe Jacuzzi Grande-rum

Deluxe Jacuzzi Grande-rum

Deluxe Jacuzzi Grande-rum

Pool-villa

Pool-villa

Deluxe Cottage

Deluxe Cottage

Deluxe Cottage

Avkopplande vistelse på lyxig resort med privat strand och spa, inklusive frukost, massage, rabatter och mer

Panviman Resort är en lyxig och fridfull tillflyktsort med ett spektakulärt strandnära läge på Koh Phangan. Den lummiga paradisön är kanske mest känd för sina vilda fullmånefester med här kan du även dyka i det kristallklara vattnet eller bara slappa i den thailändska solen.

Kritvita sandstränder sträcker sig som ett pärlband runt ön och inåt land breder den tropiska skogen ut sig. Du når ön med motorbåt eller katamaran och när du har checkat in på ditt eleganta rum kan du sparka av dig skorna och känna sanden mellan tårna på hotellets privata strand. Du kan lätt fördriva många timmar i en solstol på stranden eller vid infinitypoolen som ligger högt uppe på en kulle.

Hotellets spa erbjuder avkoppling och traditionell thaimassage i en elegant atmosfär med utsikt över havet. När du blir hungrig kan du bege dig till Stone Beach Restaurant som ligger precis vid stranden. Här arrangeras grillkvällar med thailändska och internationella rätter samt traditionell musik och dans. För en speciell kväll på tu man hand kan hotellet ordna en privat middag med levande ljus på stranden.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor