Drömsemester på en maldivisk ö

Reethi Faru Resort, Filaidhoo, Maldiverna

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Deluxe Jacuzzi Beach-villa

Deluxe Jacuzzi Beach-villa

Deluxe Jacuzzi Beach-villa

Garden-villa

Garden-villa

Femstjärnig vistelse med spa och strandrestauranger, med egen villa över havet eller i den tropiska trädgården, inklusive frukost eller halvpension och mer

Bocka av en destination från din att-se-lista med en vistelse på Reethi Faru Resort. Det enda sättet att nå den avskilda ön är genom båt eller sjöflygplan där du möts av pudermjuka sandstränder, ett överflöd av tropisk växtlighet och glittrande kristallklart vatten. Namnet Reethi Faru kommer från det vackra korallrevet strax utanför ön och med dina boendealternativ i den grönskande trädgården eller i en villa över havet har du första parkett framför naturens skönhet.

Precis som man kan förvänta sig av paradiset finns det flera läckra restauranger och barer. På Sunset Bar ser du himlen förvandlas till en magiskt rosa nyans när solen går ner och på Reethi Grill serveras du i en egen cabana medan kockarna grillar middagen på stranden. Under dagarna är listan av saker att hitta på ändlös, från picknick på orörda öar och yogapass på stranden till matlagningskurser och dykning. Dessutom finns ett litet spa vid strandkanten som perfekt kombinerar harmoniska och tropiska inslag där du, förutom avkopplande behandlingar, kan njuta av bastu, ångbad och jacuzzi.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor