Bo ett stenkast från Amsterdams museer

Eden Hotel Amsterdam, Amsterdam, Nederländerna

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Modernt hotell ett stenkast från Amsterdams museer och nöjen, inklusive frukost

Läget, läget, läget. Eden Hotel Amsterdam ger dig den perfekta basen för att utforska eklektiska Amsterdam. Hotellets läge vid Rembrandtsplein placerar dig mitt i stadens bultande hjärta, med museer, utställningar, historiska platser och teatrar precis utanför dörren. Du som gillar konst och cabaret måste absolut kolla in programmet på De Kleine Komedie som är Amsterdams äldsta teater. Sedan har du ju förstås alla de berömda museerna att beta av. Börja på Rijksmuseum och Van Gogh-museet som båda ligger i närheten.

Efter att ha vandrat runt längs Amsterdams oändliga kanaler kan du återvända till hotellet för en paus och en bit mat. Gillar du skaldjur? I så fall kommer du inte bli besviken på Brasserie FLO där ostron, hummer, krabba och räkor ligger på display så fort du kommer in. Efter middagen sitter det fint med en drink innan du ger dig ut till nöjesområdet för att besöka de många trendiga barerna och klubbarna.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor