Bo ett stenkast från Amsterdams museer

Eden Hotel Amsterdam, Amsterdam, Nederländerna

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Modernt hotell mitt i hjärtat av Amsterdam, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -25% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 27 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Modernt hotell ett stenkast från Amsterdams museer och nöjen, inklusive frukost

Rum

Rummen är kontrastrika, enkla och modernt inredda och har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Luftkonditionering
- Värdeskåp
- Minibar
- Kaffe och te
- Platt-TV

Mat

För en meny full med franska klassiker ska du besöka Brasserie FLO som ligger alldeles intill hotellet. Här kan du äta lunch i en autentisk parisisk atmosfär. Vid ingången möts du av en buffé av ostron, hummer, krabba och räkor, så det här är det rätta stället för skaldjursälskare.

Läge

Hotellet ligger mitt i centrala Amsterdam, precis vid torget Rembrandtplein, ett par minuter från nöjesdistriktet där du hittar många av stadens coola barer och klubbar. Amsterdams museer, historiska platser och teatrar är inga problem att ta sig runt till. Inom gångavstånd hittar du Rijksmueum och Van Gogh-museet. Passa även på att besöka fotomuseet FOAM och Museum Het Rembrandthuis. Missa inte heller den flytande blomstermarknaden på Singel.
Amstelstraat 17 - 1017 DA - Amsterdam, Nederländerna

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor