Egen lägenhet i östra London

Town Hall Hotel & Apartments, London, England

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

Elegant, femstjärnigt boende i ett ombyggt stadshus i östra London, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -41% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 7 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Boende på femstjärnigt designhotell i ett ombyggt stadshus nära Shoreditch, inklusive frukost

  • Känn historiens vingslag: Den imponerande och pampiga byggnaden har funnits i Londons livliga East End sedan den edvardianska tiden och har en utsökt elegans som varar i åratal. Byggnaden har marmortrappor, vackra Art Deco-rum (som dykt upp i olika filmer) och konst på väggarna från nya unga konstnärer.

  • Varva ner med ett dopp: Poolområdet är designat i vit marmor med detaljer i mässing som påminner om ett elegant och traditionellt spa och här kan du verkligen koppla av. Känner du för att träna har gymmet allt du behöver med ett bekvämt läge i hotellets källare, upplyst av ett stort takfönster och en glasvägg med utsikt över poolen.

  • Upptäck nya smakkombinationer: Da Terra Restaurant & Bar serverar rätter som inspirerats av både Latinamerika och Italien medan bistron The Corner Room serverar brasserie-mat i en läcker miljö och i den eleganta cocktailbaren kan du njuta av klassiska och moderna cocktails.

Faciliteter


- Två restauranger
- Lounge
- Pool
- Gym
- Rumsservice
- Wi-Fi

Hitta hit

Town Hall Hotel & Apartments ligger i närheten av Bethnal Greens tunnelbanestation (en hållplats från Liverpool Street Station och två hållplatser från Bank) på Central Line vilket gör det mycket lätt att ta sig runt London.
James Docherty House, 8 Patriot Square City of London, Greater London E2 9NF, England

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor