Egen lägenhet i östra London

Town Hall Hotel & Apartments, London, England

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

Boende på femstjärnigt designhotell i ett ombyggt stadshus nära Shoreditch, inklusive frukost

Town Hall Hotel ligger i före detta Bethnal Green Town Hall och är ett lyxigt femstjärnigt hotell i Londons hippa East End med fantastiska sviter, inomhuspool och två exklusiva restauranger. Det här är ett perfekt city-boende om du vill vara i centrala London men föredrar att bo med närhet till coola Shoreditch.

Den imponerande och pampiga byggnaden har funnits i Londons livliga East End sedan den edvardianska tiden och har en utsökt elegans som varar i åratal. Byggnaden har marmortrappor, vackra Art Deco-rum (som dykt upp i olika filmer) och konst på väggarna från nya unga konstnärer.

Poolområdet är designat i vit marmor med detaljer i mässing som påminner om ett elegant och traditionellt spa och här kan du verkligen koppla av. Känner du för att träna har gymmet allt du behöver med ett bekvämt läge i hotellets källare, upplyst av ett stort takfönster och en glasvägg med utsikt över poolen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor