Spa, golf och aktiviteter på vackra Öland

Ekerum Resort Öland, Borgholm

Upp till -59% Idag På utvalda erbjudanden.

Champagnebaren

Svit

Svit

Spa

Upplev Ölands underbara natur på resort med spa och golfbana, inkl. frukost och tvårätters

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -59% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Avkopplande vistelse på resort med golfbana och spa vid Kalmarsunds strand, inklusive frukost och tvårättersmiddag

  • Rofylld vistelse i vacker miljö: Ekerum Resort Öland är en mysig och romantisk tillflyktsort för avkoppling och utomhusaktiviteter beläget mitt på vackra Öland. Här kan du bland annat ägna dagarna åt golf, tennis och padel. Vill du se mer av Sveriges minsta landskap kan du hyra cykel och ge dig ut på upptäcktsfärd på ön.

  • Unna dig en stunds avkoppling: I de härliga liggstolarna på hotellets spa kan du verkligen släppa vardagen för en stund och hämta nya krafter. Bland faciliteterna hittar du en inomhuspool, jacuzzi, bastu och fotbad. Här kan du även boka in välgörande behandlingar för den som vill sätta lite extra guldkant på sin vistelse.

  • Njut av god mat och vackra vyer: Restaurangen på Ekerum är en upplevelse för alla sinnen och här kan du inta dagens alla måltider samtidigt som du njuter av den spektakulära utsikten över Kalmarsund. Är det en lugn fika du är ute efter ska du bege dig till Ekerums Café, som serverar nybryggt kaffe och gott fikabröd. På resorten finns även en pizzeria för den som blir sugen, öppen onsdag-söndag.

Faciliteter

- Restaurang
- Pizzeria
- Spa
- Golfbana
- Cykeluthyrning
- Wi-Fi

Hitta hit

Från Kalmar på fastlandet tar du väg 137 över Ölandsbron och byter efter bron till väg 136 i riktning mot Borgholm. Efter cirka 15 minuter är du framme vid hotellet. 

Bra att veta

Vänligen notera att tillträde till spa måste förbokas. En extra avgift tillkommer för spaentré. Kontakta hotellet direkt för mer information. Följande öppettider gäller för Ekerum Spa: måndag-fredag 10.00 - 18.00, lördag-söndag 10.00 - 16.00.
Gårdsvägen 22, 387 92 Borgholm, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor