Ekovänligt hotell nära centrala Milano

Klima Hotel Milano Fiere, Milano, Italien

Upp till -64% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

En elegant och miljövänlig vistelse nära centrala Milano, inkl. frukost som tillval

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -64% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 5 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 5 EUR per dag (rabatterat pris; ordinarie pris 10 EUR).

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 6 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

En elegant och miljövänlig vistelse med närhet till centrala Milano, inklusive frukost som tillval och andra förmåner

  • En ekovänlig vistelse: Klima Hotel Milano Fiere värnar om miljön och drivs av solenergi och det är det första hotellet i Milano som utmärkts som ett miljövänligt hotell, något som återspeglas i hotellets design, från de jordfärgade nyanserna till de gröna växtväggarna.

  • En mix av italienskt och internationellt: På hotellets restaurang kan du äta frukost, lunch och middag. Det serveras italienska och internationella rätter gjorda på säsongsråvaror. Vill du ta en drink i en sofistikerad miljö rekommenderar vi ett besök i hotellets eleganta bar.

  • Wellness i fokus: Vill du hålla igång din träning fast du är på semester har hotellet ett gym med moderna löpband, cyklar och maskiner för konditionsträning. På wellnesscentret kan du koppla av i ångbastun, bastun eller i avslappningsrummet och saltkällaren.

Faciliteter

- Spa- och wellnesscenter
- Restaurang
- Loungebar
- Rumsservice
- Wi-Fi

Hitta hit

Klima Hotel Milano Fiere ligger alldeles utanför centrala Milano, fem minuter från tågstationen Certosa och 30 minuter med bil från flygplatsen Malpensa.
Via Privata Venezia Giulia, 8, 20157 Milano, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor