Elegant avkoppling i Thailand

Anantara Chiang Mai Resort, Chiang Mai, Thailand

Upp till -48% Idag På utvalda erbjudanden.

Deluxe Garden View-rum

Deluxe Garden View-rum

Deluxe Garden View-rum

Kasara Garden View-svit

Kasara Garden View-svit

Kasara Garden View-svit

Exklusivt boende med spa i natursköna omgivningar i Thailand, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -48% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Vistelse på exklusiv resort med spa i naturskönt område i Thailand, inklusive frukost, en lunch och mer

  • Vakna till en läcker hotellfrukost: Varje dag börjar med en frukostbuffé med bland annat tropiska frukter, juicer och färskt bröd. Middagen kan avnjutas på någon av de sex restaurangerna, som bland annat serverar ett urval av peruanska och thailändska rätter.

  • Avkoppling på en ny nivå: Resortens tillhörande spa präglas av minimalistisk interiör och fokuserar på rent holistiskt välbefinnande. Behandlingsrummen är inredda i modern asiatisk stil. Låt de duktiga spaterapeuterna återuppliva trötta muskler. Efter din behandling kan du hänga kvar på takterrassen och blicka ut över Mae Ping-floden.

  • En semester med det lilla extra: Atmosfären präglas av diskret elegans, prestigefylld inredning och förstklassig service. Luta dig tillbaka och njut av lugnet under ett svalkande parasoll. Detta är platsen för dig som vill tillbringa semestern omgiven av charm, grönskande landskap och uppmärksam servicepersonal.

Faciliteter

- Sex restauranger
- Spa
- Gym
- Pool

Hitta hit

Hotellet ligger ungefär 15 minuter bort med bil från flygplatsen.
123 123/1 Charoenprathet Rd, Muang Amphoe Mueang Chiang Mai, Chang Wat Chiang Mai 50100, Thailand

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor