Elegant boende i hjärtat av Porto

Aparthotel Oporto Alves da Veiga, Porto, Portugal

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

One Bedroom-lägenhet

Studio-lägenhet

Studio-lägenhet

Studio-lägenhet

Studio-lägenhet

Two Bedroom-lägenhet

Two Bedroom-lägenhet

Two Bedroom-lägenhet

Two Bedroom-lägenhet

Two Bedroom-lägenhet

Two Bedroom-lägenhet

Stilrena lägenheter med pool och trädgård på centralt läge i Porto, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -42% på marknadens priser ?
En frukostpåse levereras till rummet klockan 08.00. 

Vänligen notera att en stadsskatt på 2 EUR per person (från 13 år och äldre) och natt (max sju nätter) tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 8 augusti 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant lägenhetshotell med pool och trädgård nära Rua de Santa Catarina i Porto, inklusive frukost, en flaska vin och mer

  • En rofylld grön oas: Hotellet har en rofylld och grön liten medelhavsträdgård. Här kan du slå dig ned med något att dricka eller en bra bok, för att koppla av från storstadspulsen utanför.

  • Avkoppling med pool och solstolar: I hotellets mysiga trädgård finns det även en liten pool och flera bekväma solstolar. Passa på att njuta av ett svalkande dopp, eller koppla av en stund i skuggan av ett lummigt medelhavsträd.

  • Art déco-byggnad på centralt läge: Hotellet är inhyst i ett varsamt renoverat 1800-talshus i art déco-stil, med flera originaldetaljer som takstuckatur och exponerade bjälkar. Härifrån når du enkelt ett stort utbud av sevärdheter, bland annat den centrala butiksgatan Rua de Santa Catarina.

Faciliteter

- Pool
- Trädgård

Hitta hit

Hotellet är centralt beläget i Porto, nära buss och tunnelbana. Till järnvägsstationen Campanhã är det en kvarts resa. Portos flygplats når du på en halvtimme med bil, eller en timme med kollektivtrafiken.
R. Dr. Alves da Veiga 65, 4000-073 Porto, Portugal

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor