Elegant hotell i glamourens Monaco

Columbus Monte-Carlo, Monte Carlo, Monaco

Upp till -66% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum med balkong

Deluxe Sea View-rum med balkong

Executive-svit

Executive-svit

Modern retrokänsla och havsutsikt i glamourens hemvist på Rivieran, inkl. frukost, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -66% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Modernt och elegant hotell nära välkänt casino på den exklusiva Rivieran, med havsutsikt och snyggt poolområde, inklusive frukost och mer

Rum

Rummen och sviterna är inredda i en elegant stil med lavendelblått och beige, samt möbler i exklusivt mörkt trä. Du sover gott i hotellets omtalat bekväma sängar.

Faciliteter:

- Ljudisolering
- Luftkonditionering
- Terrass eller balkong
- Platt-TV
- Strykjärn och strykbräda
- Hårtork
- Minibar
- Värdeskåp
- Wi-Fi
- Musikanläggning

Mat

Inled dagen med en läcker frukostbuffé med allt från färskt bröd, ostar och korvar samt ägg, bacon, pannkakor och andra godsaker. I loungen i lobbyn kan du beställa lättare tilltugg och drinkar och vill du äta en privat middag i solnedgången samarbetar hotellet med tre restauranger i området som levererar till ditt rum.

Läge


Columbus Monte Carlo ligger i det moderna, lugna och fridfulla distriktet Fontvieille, där du omges av grönområden och exklusiva bostäder. Till Monaco Palace har du en och en halv kilometer och tågstationen tar det tio minuter att köra till.Bra att veta

Bra att veta

Poolen är öppen 15 april till 15 oktober 2019. Öppettider är 08.00 till 20.00, förutom på torsdagsmorgnar då det är stängt för städning.
23 avenue des Papalins, Monte Carlo, Monaco

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor