Elegant hotell i hjärtat av Paris

Hôtel Regina Opera Grands Boulevard, Paris, Frankrike

Upp till -59% Idag På utvalda erbjudanden.

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior Triple-rum

Dubbelrum

Superior Triple-rum

Quadruple-rum

Boende nära Parisoperan, boulevarderna och de stora varuhusen, inkl. frukost, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -59% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,88 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant hotell i Paris tionde arrondissement, med inspiration från operans värld, nära shopping och sevärdheter, inklusive frukost och mer

  • En bra start på dagen: Hotellet serverar en generös kontinental frukostbuffé som består av bland annat müsli, bröd, bakverk, marmelad, frukt och yoghurt. Passa på att inleda dagen med lite välbehövlig egentid.

  • Teatralisk interiör, nära operan: Hotellets design har fått sin inspiration från operans magiska värld, med taktila material, röda nyanser och vackra scenfoton. Den äkta varan (operan) når du enkelt genom en kort promenad västerut.

  • Bland boulevarder och storslagna varuhus: Paris är vida känt för sina Grands Boulevards, stora och storslagna boulevarder, där eleganta flanörer har promenerat i århundraden, för att se och synas. Ditt boende ligger nära flera av dessa boulevarder, samt på hyfsat gångavstånd från de fashionabla varuhusen Galeries Lafayette och Printemps.

Faciliteter

- Bar
- Tvättservice

Hitta hit

Hotellet är centralt beläget i Paris, nära metro och buss samt järnvägsstationerna Gare du Nord och Gare de l’Est. Flygplatserna Roissy-Charles-de-Gaulle och Orly når du på en timme vardera, med bil eller med lokaltrafiken.
11bis Rue de Mazagran, 75010 Paris, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor