Elegant hotell i vackra Ubud

Ubud Wana Resort, Ubud, Bali, Indonesien

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Wana Pool View-rum

Exklusivt Bali-boende med spa, pool och restaurang, nära den heliga apskogen, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -43% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 8 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant hotell med spa, pool och restaurang i Ubud, nära apskogen, inklusive frukost och mer

  • Naturlig wellness från Bali: Hotellets spa har ett holistiskt fokus. Här kan du koppla av med ett stort utbud av massage, kroppsbehandlingar, manikyr, pedikyr och behandlingspaket. Behandlingarna baseras till stor del på naturliga ingredienser från Bali.

  • Lokala smaker på tallriken: Hotellets restaurang ligger på takterrassen, med vacker utsikt över trädgården och skogen med dess unika djurliv. Här serveras internationella och autentiska indonesiska rätter, som tillagas omsorgsfullt på säsongens färska ingredienser.

  • Poolhäng under palmerna: Hotellet har tre pooler varav en är främst för vuxna. Poolerna är omgivna av terrasser med solstolar och lojt svajande palmer. Det finns även en bar, där du kan koppla av med drycker och smårätter.

Faciliteter


- Bar
- Pool
- Restaurang
- Spa

Hitta hit

Hotellet är beläget i utkanten av Ubud, en och en halv timmes bilfärd från flygplatsen Ngurah Rai.
Jalan Nyuhbojog, Banjar Nyuh Kuning, Desa Mas, Ubud, MAS, Kecamatan Ubud, Kabupaten Gianyar, Bali 80571, Indonesien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor