Elegant resort på en kroatisk ö

Port 9 Resort, Korčula, Kroatien

Upp till -51% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum med balkong

Superior-rum med balkong

Superior-rum med balkong

Family-rum med balkong

Pittoreskt belägen resort på Kroatiens kust, inkl. halvpension och andra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -51% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1,20-1,50 EUR (beroende på reseperiod) per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet (skatten gäller inte barn under 12 år; barn 12-18 år betalar 50 % av skatten).

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 14 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Resort med pittoreskt, strandnära läge på den kroatiska ön Korcula, inklusive halvpension och andra förmåner

  • Långa och hälsosamma middagar: Hotellets två bufférestauranger serverar internationell mat med många hälsosamma alternativ. På resorten hittar du dessutom en à la carte-restaurang inredd helt i vitt och en mysig strandrestaurang. Det finns även fyra barer, varav en ligger precis vid poolkanten.

  • Bo i en harmonisk miljö: Du checkar in på fräscha och moderna rum med en ljus inredning inspirerad av den berömde upptäcktsresande Marco Polo som tros vara född på Korčula. Alla rum och sviter har en balkong med utsikt över havet eller skogen.

  • Inte en tråkig stund: Hotellet erbjuder massvis av aktiviteter. Förutom att ha stranden nära till hands kan du bland annat paddla kanot, spela minigolf, klättra eller slappa vid poolen. Dessutom erbjuds två tennisbanor och en barnklubb.

Faciliteter


- Fyra barer
- Fyra restauranger
- Tennisbanor
- Wi-Fi
- Poolområde
- Barnklubb

Hitta hit

Det är runt tre timmars buss- eller bilresa till Dubrovniks flygplats.
Dubrovačka cesta 19A, 20260, Korčula, Kroatien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor