Elegant slottsvistelse i Normandie

Belle Isle sur Risle, Pont-Audemer, Frankrike

Upp till -66% Idag På utvalda erbjudanden.

Classic-rum

Classic-rum

Boutiquehotell med spa och pool på en ö i Normandie, inkl. frukost och valbara förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -66% på marknadens priser ?
Boende i ett Classic Dubbelrum, inklusive frukost.

I erbjudandet ingår även kajak- och cykelhyrning, tillgång till inomhus- och utomhuspool och fitnessrum och ett besök på Busnel Distillery per person och vistelse.

Parkering finns tillgänglig utan extra kostnad.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Incheckning startar 15.00 och utcheckning sker senast 12.00.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 april 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Eleganta rum i autentisk historisk stil på herrgårdshotell i nordvästra Frankrike, inklusive frukost och valbara förmåner

Rum

Classic-rummen är elegant och individuellt inredda i klassisk stil. Rummen är belägna i orangeriet, på första och andra våningen, med vacker utsikt över den omgivande parken.

Faciliteter:

- Telefon
- Platt-TV med franska och internationella kanaler
- Minibar

Mat

Hotellets restaurang serverar en sofistikerad fransk meny där säsongens råvaror och traditionella ingredienser kryddas upp för att ge en modern smakbild. Restaurangen sträcker sig från den viktorianska rotundan över till en annan byggnad och erbjuder vacker utsikt över parken och poolområdet. I matsalen pryds väggarna av originalmålningar och antika speglar.

Spa

Hotellets spa inkluderar en inomhuspool, en utomhuspool, två jacuzzis, ett hamam, en bastu och ett gym. Tillgång till poolerna och gymmet ingår för alla gäster medan bastu, jacuzzi och hamam måste förbokas och används mot en avgift. Det finns även möjlighet att boka in sig för massagebehandlingar.

Läge

Belle Isle sur Risle är beläget i Pont-Audemer, i Normandie i nordvästra Frankrike. Hotellet ligger på en ö i floden Risle, omgivet av en vacker park på fem hektar. Till kuststaden Le Havre är det en timmes bilfärd och till Paris är det 160 kilometer. Närmaste flygplats är Deauville - Saint-Gatien, dit det tar trekvart att köra.
112 route de Rouen, 27500 Pont Audemer, Honfleur, Deauville, Normandie, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt av ATOL.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Missa inte

  • Hotellets vackra, autentiska och omsorgsfullt designade inredning
  • Koppla av med en långsam promenad genom den rofyllda parken
  • Lokala råvaror och härlig miljö i hotellets restaurang

Behöver du en andra åsikt?

  • Besök hotellets hemsida för mer information
  • Kolla in gästrecensioner på TripAdvisor
  • Jämför våra priser med andra på internet, t.ex. Booking.com

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor