Elegant hotell på en av Prags kullar

Corinthia Hotel Prague, Prag, Tjeckien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior City View Queen-rum

Hotel exterior

Modernt hotell med spa och tre restauranger i Prag, inkl. frukost och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -43% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 0,60 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt. 

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnigt spahotell med panoramautsikt över sagostaden Prags broar och spiror, inklusive frukost och spaentré

  • Elegant och modernt boende i centrala Prag: Välkommen att checka in på Corinthia Hotel, som ligger på toppen av en av Prags vackra kullar med panoramautsikt över staden. Rummen är enkelt och bekvämt inredda med en exklusiv touch av mörkt trä.

  • Välj mellan flera restauranger på hotellet: Passa på att besöka den avslappnade restaurangen The Grill, som erbjuder läckra grillrätter med kött och fisk, medan hotellets raffinerade orientaliska restaurang Rickshaw är en elegant kulinarisk upplevelse för alla åldrar. Unna dig sedan en cocktail eller ett gott glas vin i hotellets smakfulla loungebar.

  • Börja dagen med ett uppfriskande dopp i poolen: Njut av en skön stund på hotellets spa-område med pool på översta våningen. Den hisnande utsikten över Prags historiska kyrkor och Moldau-floden räcker för att övertyga de flesta. Till exempel kan du lyxa till det lite extra med ansiktsbehandlingar, manikyr och pedikyr samt massage. Hotellet har också ett modernt gym för dig som vill hålla igång på semestern.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Luftkonditionering
- Restaurang
- Spa
- Lounge

Hitta hit

Hotellet är beläget cirka 15 minuters resväg från Prags internationella flygplats Václav Havel.

Bra att veta

Barn är tillåtna i spaet mellan klockan 09.00 - 15.00 (i målsmans sällskap).
Kongresová 1655/1 14000 Praha 4-Nusle, Tjeckien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor