Snyggt designhotell i Malmö

Elite Hotel Esplanade, Malmö

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Designboende ett stenkast från Malmös charmiga Lilla Torg, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -41% på marknadens priser ?
Vänligen notera att parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 225 SEK per dag, som betalas direkt till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 26 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

Snyggt designhotell med asiatisk fusionrestaurang, bar och gym i Malmös centrala delar, inklusive frukost

  • Mer än bara en sovplats: Hotellet har en internationell känsla, stilren design och rymliga rum. När du kliver in i lobbyn möts du av dekorativa, upplysta rosor bakom receptionen – ett tema som återkommer i mattor och sänggavlar.

  • Prova asiatiska fusionrätter: Den populära restaurangen Quan serverar östasiatiska fusionrätter i sofistikerad tappning, där du kan prova det bästa från de koreanska, japanska och kinesiska köken.

  • Inled dagen på bästa vis: Börja dagen med hotellets härliga frukostbuffé där du hittar nybakat bröd, olika sorters pålägg, juicer, frukt och varma rätter – en perfekt start på din lediga dag.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Gym
- Rumsservice
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger bara fem minuters promenad från Malmö centralstation. Med tåget tar du dig till Kastrup-Köpenhamn flygplats på 20 minuter.
Mäster Johansgatan 15 211 21 Malmö, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor