Bo i Lunds högsta byggnad

Elite Hotel Ideon, Lund

Upp till -53% Idag På utvalda erbjudanden.

Deluxerum

Deluxerum

Universitetshuset

Universitetshuset

Fräscht boende i norra Lund, inkl. frukostbuffé

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -53% på marknadens priser ?
Utomhusparkering finns tillgänglig i närheten av hotellet mot en extra avgift.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 14 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Toppmodernt hotell strax utanför Lunds centrum, inklusive frukostbuffé

  • Sov gott i toppmoderna rum: Som gäst på Elite Hotel Ideon bor du toppmodernt i landmärket Ideon Gateway, som är Lunds högsta byggnad med 19 våningar. Som om sköna sängar och ljudisolerade rum inte vore nog, är hotellet också miljöcertifierat med Green Key (och som alla vet är ett gott samvete den bästa huvudkudden).

  • Ta igen dig efter en dag på stan: Efter en heldag av sightseeing och flanerande kan du återhämta krafterna i hotellets bastu, som ligger i anslutning till gymmet. Elite Hotel Ideons gäster får också rabatterat pris på inträde till den närbelägna simhallen Actic Delphinenbadet, 600 meter från entrén.

  • Smaker från när och fjärran: På hotellets restaurang NorthEast bjuds det på rejäla frukostar, ambitiösa luncher och spännande middagar med inspiration hämtad från såväl Norden som från fjärran östern. På hotellet kan du också njuta av den italienska mattraditionen med bland annat paninis, bakverk, pizza och annat gott på Paolo’s.

Faciliteter

- Två restauranger
- Gym och bastu
- Cykelutlåning
- Rumsservice
- Tvättservice
- Wi-FI

Hitta hit

Hotellet ligger i byggnaden Ideon Gateway i norra Lund, ett par kilometer från centrum dit du kan ta bussen från närmaste hållplats 150 meter bort. Malmö och Köpenhamn nås enkelt med tåg.

Bra att veta

Elite Hotel Ideon är ett helt kontantfritt hotell.
Elite Hotel Ideon, Scheelevägen 27, 223 63 Lund, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor