Modern vistelse vid vattnet i Stockholm

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Superior-rum

Deluxerum

Deluxerum

Sofistikerat boende i en ståtlig byggnad vid vattnet nära Södermalm, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -32% på marknades priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift som betalas direkt till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Modernt boende i en omgjord kvarnbyggnad med havsutsikt ett stenkast från Södermalm, inklusive frukost

  • Ett vackert läge i Stockholm: Elite Hotel Marina Tower ligger vid Saltsjöqvarn och bjuder på fantastisk utsikt över Saltsjön och Djurgården från terrassen. Du bor där staden och skärgården möts, bara ett stenkast från vattnet, men samtidigt bara en kort färd från stadskärnan.

  • Det nya konceptet SQ Bar & Restaurang: Köket är inriktat på nordiska smaker, med fokus på närodlat och hållbart. Slå dig ner i den varma miljön, där designen präglas av tegelväggar bevarade från den ursprungliga kvarnen, och unna dig allt från aperitifs och smårätter till huvudrätter och desserter. Personalen tipsar gärna om passande drycker till maten för att ge upplevelsen det lilla extra.

  • Skäm bort dig med ett spabesök: Sturebadet Marina Tower erbjuder en blandning av fysisk träning, mental avspänning, välgörande behandlingar och hälsosam kost. Behandlingsmenyn bjuder på allt från hamam-behandlingar, inspirerade av det traditionella turkiska badet, till klassiska behandlingar. Alla behandlingar är utformade enligt Kerstin Florians spa-koncept.

Faciliteter


- Spa
- Gym
- Restaurang
- Bar
- Wi-Fi

Hitta hit


Det tar ungefär en timme att köra till hotellet från flygplatsen. Busshållplats hittar du 50 meter från hotellet där du kan ta dig till centrum på tio minuter. Du kan även hoppa på båten som går precis utanför hotellet direkt till Strandvägen.

Bra att veta


Tänk på att förboka din tid i spa-avdelningen innan ankomst, på nummer 08 555 703 00. För hotellgäster kostar spaentré 195 SEK måndag-torsdag, 295 SEK på fredagar och söndagar, och 395 SEK på lördagar.
Saltsjöqvarns Kaj 25, 131 75 Stockholm, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor