Historisk byggnad med oslagbart läge i Malmö

Elite Plaza Hotel, Malmö

Upp till -45% Idag På utvalda erbjudanden.

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Västra hamnen

Boende på modernt hotell mitt i hjärtat av Malmö, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -45% på marknades priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 225 SEK per dag, som betalas direkt till hotellet (reservation krävs ej).

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 14 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

En vistelse i Malmö med nöjen, sevärdheter och shopping på tröskeln, inklusive frukost

  • Stort utbud av hantverksöl och whisky: Den brittiskinspirerade puben The Bishops Arms serverar en lunchmeny med klassisk pubmat och à la carte-middagsrätter i en autentisk engelsk miljö. Krogen har Malmös största öl- och whiskysortiment och erbjuder 20-25 sorters öl på fat, 70-100 sorters öl på flaska och upp till 250 sorters single malt whisky.

  • Design av stjärnarkitekten Thomas Sandell: Hotellet är en del av den medelhavsinspirerade husraden på norra sidan av torget som byggdes på 1800-talet och har fått smeknamnet ”Lilla Rivieran”. Bakom den ståtliga fasaden hittar du ett modernt och stilrent hotell med luftiga allmänna ytor.

  • En dag i Malmös parker: Det fullständigt myllrar av lummiga och vackra parker i staden. Hyr en cykel för att ta dig runt och utforska alla eller gå på jakt efter Malmös godaste falafel och slå dig ner intill kanalen, som en riktig lokalbo.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Rumsservice
- Fitnesscenter
- Bastu

Hitta hit

Du promenerar till Malmö Centralstation på drygt tio minuter. Till Malmö Airport är det ungefär 30 minuter med bil och något längre tar det med tåg till Kastrups flygplats.
Gustav Adolfs torg 49, 211 39 Malmö, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor