En svit vid stranden

Beachscape Kin Ha Villas & Suites Cancun, Cancún, Mexiko

Boende i svit på ett strandhotell vid Laguna Nichupté, inklusive frukost

Palmer, pooler och en palapa – precis vad du kan förvänta dig från en semester i Cancún. På Beachscape Kin Ha Villas & Suites Cancun får du allt detta plus välskötta trädgårdar, en solig terrass, en separat snackbar plus en restaurang som serverar mexikansk mat och läckerheter från havet under ett halmtak. Har du barnen med dig så kan ni gå direkt till hotellets lekplats.

Om detta inte är tillräckligt kan du även lägga till “playa”. Med boende här får du direkttillgång till hotellets strand som sägs vara bättre än andra stränder i området. Vare sig du befinner dig utanför hotellet eller på ditt rum kommer du att ha utsikt över det turkosa havet, och stranden är full av solstolar och parasoll. Känner du för ett miljöombyte ligger Laguna Nichupté på andra sidan hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor