Femstjärnigt hotell i Palma

Es Princep, Palma, Mallorca, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Standardrum

Standardrum

Superior-rum

Standardrum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Standardrum

Standardrum

Bo på hotell med bildskönt läge och härlig takpool med havsutsikt, inkl. spaentré, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -40% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en miljöskatt på 1-4 EUR per person och dag (kostnad beror på reseperiod och hotelltyp) tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten gäller vuxna över 16 år, och sänks med 50 % från den nionde dagen av din vistelse och framåt.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 september 2019

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnigt hotell med utsikt över Medelhavet och gamla stan, med takpool, gourmetrestaurang och spa, inklusive spaentré och välkomstdrink

  • Underbara vyer från takterrassen: På femstjärniga Es Princep möts du av en avkopplande atmosfär, snygga designdetaljer och slående vyer. På takterrassen med dess läckra pool har du svepande utsikt över det stora blå och gamla stans pittoreska gator.

  • Rätter från Mallorca: Eleganta Bala Roja är ett nytillskott på stadens gourmetscen och serverar traditionella mallorkinska rätter i modern tappning. Låt dig sedan förföras av en innovativ drink på cocktailbaren Gremium, skapade av hotellets prisbelönta mixologer.

  • Lata semesterdagar från början till slut: På Mura serveras en riklig frukostbuffé bestående bland annat av rykande färskt mat och kaffebröd, pocherade ägg, hemgjord müsli och nyrostat kaffe. Efteråt kan du bege dig till Coco Spa Oasis där du kan varva ner i jacuzzin och välja mellan en rad välgörande spabehandlingar.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Pool
- Takterrass
- Spa

Hitta hit

Flygplatsen når du enkelt inom 20 minuter med buss eller cirka tio minuter med bil.
Carrer Bala Roja, 1, 07001 Palma, Mallorca, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor