Ett paradis med kritvita stränder i Maldiverna

Kandima Maldives, Dhaalu-atollen, Maldiverna

Upp till -45% Idag På utvalda erbjudanden.

Sky- och Beach-studios

Sky- och Beach-studios

Sky- och Beach-studios

Sky- och Beach-studios

Bo på lyxhotell med modern design vid turkosblå hav, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -45% på hotellets priser ?
Boende i en Beach-studio, inklusive frukost på Flavour & Zest med fritt flödande alkoholfri dryck (vatten, te och kaffe).

I erbjudandet ingår även en daglig förvald cocktail på Breeze Bar och 100 USD i kredit använda på inrikestransfer (gäller endast för två vuxna, för inrikesflyg och speedboat).

Vänligen notera att en miljöskatt på 6 USD per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Minst fyra nätters vistelse krävs.

Det finns inga specifika in- och utcheckningstider. Gäster checka ut inom 24 timmar av incheckningstiden. Om du exempelvis checkar in 13.00 måste du checka ut senast 13.00 på avresedagen.

Information om transfer

Transfers ingår ej och måste bokas via hotellet senast 96 timmar innan ankomst. Krediterna på 100 USD är avdragna från priserna nedan.

Inrikesflyg och speedboattransfer kostar 300 USD per person över 12 år och 240 USD per barn i åldern 2-11 år. Det är kostnadsfritt för spädbarn (0-1 år). Priset gäller flyg som ankommer mellan 10.00 och 22.00.

Alternativt kostar sjöflygplan tur och retur 550 USD per person över 12 år och 350 USD per barn i åldern 0-11 år. Priset gäller för flyg som anländer mellan 10.00 och 15.00.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 mars 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnigt hotell med restauranger, spa och stort utbud av aktiviteter i den otroligt vackra Dhaalu-atollen, inklusive frukost och mer

 • Välj och vraka bland läckra middagar: Ät kinamat på Seadragon, men vill du hellre se solen gå ner vid horisonten väljer du nog den medelhavsinspirerade restaurangen Azure. Avrunda kvällen med ett besök på ultracoola Forbidden Bar eller på Beach Club där du kan dricka mojitos och dansa under stjärnorna.

 • Besök esKape Spa inbäddat i tropisk grönska: Hitta lugnet med en stor härlig terrass och jacuzzi. Här kan du få sköna ansikts- och kroppsbehandlingar medan vågorna kluckar mot stranden nedanför. Koppla av i ångbastun, få fin manikyr och pedikyr och känn hur harmonin bara infinner sig.

 • Varva strandhäng med fartfyllda äventyr: På hotellet hittar du verkligen något för alla. Här kan du fylla dagarna med matlagningskurser och spännande dagar till havs eller välja att bara luta dig tillbaka i en skön solstol vid den svalkande poolen.

Faciliteter

- Tio restauranger
- Pool
- Yogaklasser
- Vattensporter
- Spa

Hitta hit

Inrikesflyg från Malé International Airport till Dhaalu-atollens flygplats tar cirka 30 minuter. Sedan väntar en 20-minuters båtresa innan du är framme på denna vackra ö.
Perfekt för
Aktiviteter Strand Landskap Spa Drinkar & cocktails Vintersol Långväga
8th Floor, H. Thuniya Building, Boduthakurufaanu Magu, Malé 20066, Maldiverna

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt av ATOL.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Missa inte

Kandima Maldives ligger på den största ön i Dhaalu-atollen, Maldiverna. Det är en underbar, tropiskt grönskande ö med kritvita stränder, omgiven av en turkosblå naturlig lagun. Var med i dykskolan och besök det marinbiologiska centret på Aquaholics, som dessutom erbjuder en mängd vattenaktiviteter såsom jet ski och kitesurfing.

Behöver du en andra åsikt?

 • Besök hotellets hemsida för mer information
 • Kolla in gästrecensioner på TripAdvisor
 • Jämför våra priser med andra på internet, t.ex. Booking.com

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Varför boka med oss?

 • De bästa priserna på nätet. Det är vår garanti. Vi ser till så att vi alltid erbjuder de lägsta priserna. Vårt team har genomsökt nätet efter de bästa priserna för våra medlemmar så du kan känna dig trygg när du bokar med oss.
  Läs mer om vår prisgaranti under "Vanliga frågor".
 • Välj dina datum så fixar vi resten – inga rabattkoder behövs!
 • Exklusiva medlemsförmåner kan ingå i erbjudanden

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

 • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
 • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor