Exklusiv vistelse på Upper East Side

The Surrey, New York, USA

Deluxe Salon

Elegant boutiquehotell med takterrass, spa och restaurang, ett stenkast från Central Park

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -26% på marknadens priser ?
I resortavgiften ingår tillgång till internet och gym.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 20 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Exklusivt boutiquehotell med takterrass, spa och restaurang på Upper East Side, nära Central Park och Metropolitan Museum of Modern Art

  • Privat takterrass med bar och utsikt över Central Park: Hotellet har en privat trädgård på takterrassen på 17:e våningen, med panoramautsikt över Central Park och Upper East Side. Här finns en bar bland de blommande och svagt doftande växterna, där det serveras bland annat cocktails, noga utvalda viner och munsbitar.

  • En stunds avkoppling i spaet: Hotellets eleganta spa erbjuder ett brett utbud av behandlingar för ansikte och kropp, som till exempel ansiktsbehandlingar, massage, manikyr, pedikyr och vaxning. Behandlingarna baseras på en blandning av traditionella och moderna metoder samt naturliga ingredienser. Innan och efter din behandling kan du koppla av i loungen med amuse bouches och något att läsa.

  • Franska smaker på Michelin-nivå: Hotellets Michelin-belönta restaurang serverar en klassisk fransk cafémeny som uppdateras med köksmästarens unika twist och influenser från olika delar av världen. Rätterna baseras gärna på färska och närproducerade ingredienser i säsong, inte minst grönsaker.

Faciliteter

- Bar
- Restaurang
- Spa
- Terrass

Hitta hit


Hotellet är beläget på Upper East Side i New York, nära tunnelbana och buss. Till flygplatsen LaGuardia är det en halvtimmes bilfärd, eller drygt en timmes resa med kollektivtrafiken. Flygplatserna JFK och Newark når du på en halvtimme respektive en timme med bil, eller en och en halv timme med allmänna färdmedel.
20 East 76th Street, New York, NY, USA

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor