Exklusivt hotell nära stranden i Bodrum

Nikki Beach Resort & Spa Bodrum, Bodrum, Turkiet

Upp till -61% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Luux King-rum med balkong

Luux-svit med pool

Luux-svit med pool

Elegant hotell med spa, pool och restauranger vid privat strand i Bodrum, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -61% på hotellets priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 14 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Exklusivt hotell med spa, strand, pool och restauranger vid havet i Bodrum, inklusive frukost och rabatter

  • Elegant spa med wellness för hela kroppen: Hotellets eleganta spa erbjuder bastu, ångbastu, hamam, vitalitypool och isfontän. Dessutom finns det möjlighet att boka in sig för ett stort utbud av behandlingar, som till exempel massage, hamam, kroppsbehandlingar, ansiktsbehandlingar, manikyr och pedikyr. Innan och efter din behandling kan du koppla av i spaets vilorum.

  • Medelhavssmaker med havsutsikt: Hotellets restauranger erbjuder lättare rätter och medelhavsmat i bistrostil, med inspiration från olika delar av världen, som gärna serveras på terrassen, med vacker utsikt över havet. Till maten kan du njuta av ett stort utbud av cocktails och andra noga utvalda drycker.

  • Strand, pool och solnedgångar: Hotellet ligger vid en stor härlig sandstrand intill Medelhavets klarblå vatten. Du kan välja om du vill bada och koppla av här, eller i poolområdet, med en infinitypool på takterrassen, som är omgiven av bekväma solstolar. Oavsett vilket kommer du att ha vacker utsikt över havet och solnedgången.

Faciliteter

- Bar
- Gym
- Pool
- Restaurang
- Spa
- Strand

Hitta hit

Hotellet är beläget vid havet i Bodrum, en halvtimmes bilfärd från flygplatsen Milas-Bodrum.
Torba Mh., Kaynar Cd. No:15, 48400 Bodrum/Muğla, Turkiet

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor