Exotisk sparesort i Vietnam

Almanity Hoi An Resort & Spa, Hoi An, Vietnam

My Mind-rum med poolutsikt

My Mind-rum med poolutsikt

My Mind-rum med poolutsikt

Lyxig wellnessresort med holistiskt spa i Hoi An, inklusive frukost, daglig massage och cocktail

I charmiga Hoi An, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, ligger lyxiga Almanity Hoi An Resort & Spa med ett lugnt och fridfullt läge en bit från de livligare delarna av Hoi An vid floden. Resorten ligger runt en imponerande pool och på de tropiska ägorna finns en fridfull japansk trädgård med karpdamm.

Pricken över i:et på resorten är My Chi Spa, som är det största i Vietnam och som belönats flera gånger om, med bland annat ett Harper’s Bazaar's Spa Award och ett TripAdvisor Travellers' Choice Award. Här kan du prova på olika spabehandlingar som urgamla, holistiska behandlingar eller så kan du koppla av i bastun eller ångbastun som doftar av sandelträ.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor