Exotisk sparesort i Vietnam

Almanity Hoi An Resort & Spa, Hoi An, Vietnam

My Mind-rum med poolutsikt

My Mind-rum med poolutsikt

My Mind-rum med poolutsikt

Prisbelönad wellnessresort i Hoi An, inkl. frukost och dagliga massagebehandlingar

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -40% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 augusti 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Lyxig wellnessresort med holistiskt spa i Hoi An, inklusive frukost, daglig massage och cocktail

Rum

Rummen följer fyra teman baserade på olika holistiska behandlingar. My Mind-rummen är ljusa och luftiga med en klassisk dekor och en ljus och neutral färgpalett. Rummen ligger på 28 kvadratmeter med utsikt över poolen eller Hoi An.

Faciliteter:


- Wi-Fi
- Luftkonditionering
- Platt-TV
- Minibar
- Te- och kaffefaciliteter
- Toalettartiklar
. Värdeskåp
- Hårtork

Mat

Four Plates Restaurant serverar en internationell buffé med lokala, japanska och italienska rätter som tillagas i de olika öppna köken. Du kan prova på matlagningskurser här eller så kan du bege dig till Blue Bottle Bar Cafe och dricka ekologiska drinkar baserade på örter, frukt, grönsaker eller äta tapas. Ät vid poolen eller på ditt rum.

Spa

På My Chi Spa, som vunnit åtskilliga priser, garanteras du en härlig upplevelse. De rekommenderade behandlingarna inkluderar holistiska behandlingar men du kan även prova på yoga och tai chi. En personlig spa-terapeut finns till hands för att ta hand om dig under ditt besök.

Läge

Resorten ligger i hjärtat av Hoi An och det är lätt att ta sig in till staden. Hoi Ans centrala marknad och historiska museum ligger en kort promenad från hotellet och det är bara tre kilometer till stranden An Bang.
326 Ly Thuong Kiet Street, Tan An Ward, Hoi An 560000, Vietnam

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor