Exotiska äventyr i Singapore och Bali

Singapore, Ubud och Ungasan, Singapore och Bali, Indonesien

Endast hos oss

Skräddarsydda kampanjer till garanterat lägsta pris, som du inte hittar någon annanstans.

Flyg ingår Flyg ingår

The Kirana Ungasan

Singapore

Yotel Singapore

Yotel Singapore

Yotel Singapore

Yotel Singapore

Premium Queen-rum på Yotel Singapore

Singapore

Ubud Wana Resort

Wana Pool View-rum på Ubud Wana Resort

Ubud Wana Resort

Ubud Wana Resort

Ubud Wana Resort

Ubud Wana Resort

Ubud Wana Resort

Ubud Wana Resort

Ubud Wana Resort

Ubud Wana Resort

Ubud Wana Resort

Ubud

Pool View-villor på The Kirana Ungasan

The Kirana Ungasan

Pool View-villa på The Kirana Ungasan

Pool View-villa på The Kirana Ungasan

The Kirana Ungasan

The Kirana Ungasan

Exotisk kombinationsresa till Singapores stadspuls, följt av kultur och avkoppling på två destinationer på det natursköna Bali, inklusive flyg, transfers, frukost och mer

Asien har en speciell lockelse för oss nordiska resenärer – och samtidigt är det ett väldigt mångsidigt resmål. Nu har du chansen att uppleva två helt olika sidor av denna världsdel, genom en spännande kombinationsresa till Singapore och två destinationer i Bali.

Första destinationen: Singapore

Din resa inleds med tre nätter i hjärtat av Singapore, där du checkar in på det moderna hotellet Yotel Singapore Orchard Road, som ligger på den livliga gatan som har gett det dess namn. Hotellet erbjuder boende i stilrena och kompakta rum, i kombination med pool och en restaurang som serverar internationella rätter. Härifrån har du ett perfekt utgångsläge för att utforska stadens utbud av gastronomi, nöjen och sevärdheter, som till exempel Clarke-kajen, parken Gardens by the Bay eller Singapore Flyer, som är ett av världens högsta pariserhjul.

Andra destinationen: Ubud

Från Singapore flyger du söderut till Bali. Din första anhalt är Ubud och Wana Resort, som är ett elegant och autentiskt hotell på lugnt läge i södra delen av staden. Du kan koppla av i och vid hotellets tre pooler och njuta av en skön behandling i spaet. Hotellets restaurang finns på takterrassen, med härlig utsikt över omgivningarna. Här serveras en blandning av internationella och klassiska indonesiska rätter. Ubud är känt för sin kulturella atmosfär, med en mångfald av gallerier och marknader. Ett stenkast från ditt hotell ligger även naturskyddsområdet apskogen.

Tredje destinationen: Ungasan

Äventyret går vidare och du avslutar med ett antal nätter i Ungasan på Balis södra halvö. Här bor du på The Kirana Ungasan, ett hållbarhetsinriktat hotell med eleganta bungalows i traditionell stil, som ligger uppe på en höjd. Vid klart väder skymtar bergen Mount Agung och Mount Batur i fjärran. Från hotellet når du enkelt närbelägna sevärdheter, som fiskebyn Jimbaran, stranden Dreamland Beach och andra surfställen, Garuda Wisnu Kencana-parken eller Uluwatu-templet, där du kan uppleva väldigt vackra solnedgångar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.