Färgstark oas i Paris

Hotel Relais Saint Sulpice, Paris, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

Classic-rum

Classic-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Elegant fyrstjärnigt hotell på Paris historiska vänstra strand, inklusive frukost, vinflaska och extra förmåner vid längre vistelser

Hotel Relais Saint Sulpice ligger undangömt i en 1700-talsbyggnad som vid första anblick mer liknar ett aristokratiskt hus än ett hotell. Kliv in genom den anspråkslösa blå dörren och få känslan av att vara i ett lyxigt men ändå bohemiskt hem med mörkröda väggar, ståtliga mahognybokhyllor och ett svartlackerat 1930-talsskrivbord som får agera reception. Rummen är alla individuellt inredda med möbler från olika århundraden och konst som ägaren har samlat på sig från världens alla hörn.

Mittemot receptionen hittar du en vacker salong där du kan slå dig ner med en cocktail eller aperitif innan du beger dig ut i stadsvimlet för att uppleva Paris omtalade matkultur. Hotellet har ett fantastiskt läge i eleganta Saint Germain som är ett av Paris mysigaste områden med trevliga restauranger, spännande gallerier, chica butiker och berömda caféer där Jean-Paul Sartre och Simone de Beauvoir en gång var stamgäster. Bredvid hotellet ligger Paris näst största kyrka, den gotiska Saint-Sulpice som numera är mest känd från boken Da Vinci-koden och är väl värd ett besök för att beundra väggmålningarna av Delacroix.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor