Färgstark oas i Paris

Hotel Relais Saint Sulpice, Paris, Frankrike

Upp till -56% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

Classic-rum

Classic-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Fyrstjärnig elegans mitt i Paris historiska hjärta, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -56% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,88 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt. 

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda med leverantörens hemsida eller marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 29 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant fyrstjärnigt hotell på Paris historiska vänstra strand, inklusive frukost, vinflaska och extra förmåner vid längre vistelser

Rum

Hotel Relais Saint Sulpice ligger undangömt i en 1700-talsbyggnad som vid första anblick mer liknar ett aristokratiskt hus än ett hotell. Classic-rummen är runt 16 kvadratmeter stora (vilket är relativt stort för ett hotell mitt i Saint Germain) med en dubbelsäng eller två enkelsängar och utsikt över hotellets innergård. Superior-rummen är något större. Välj ett lyxigare Deluxerum för ännu mer plats och möjlighet till utsikt över Saint-Sulpice-katedralen.

Faciliteter:

- Wi-Fi
- Hårtork
- Skrivbord
- Värdeskåp
- Toalettartiklar
- Platt-TV med internationella kanaler
- Telefon
- Luftkonditionering
- Dusch och badkar

Mat

Hotellets frukostmatsal ligger under ett stort glastak med massor av gröna växter, färgglada klinkers och venetianska kristallkronor. Här kan du njuta av en varierad frukostbuffé med varma och kalla alternativ som ägg, bacon, ost, flingor, croissanter och fruktsallad. Vill du beställa frukost på rummet finns en separat kontinental frukostmeny.

Paris upplevs kanske bäst sittande på ett utecafé med ett glas vin i handen och bara några minuter från hotellet hittar du de anrika vattenhålen Les Deux Magots och Café de Flore som var mötesplatser för författare, filosofer och konstnärer på 1960-talet. Hotellets personal ger gärna rekommendationer på restauranger och barer i Saint Germain och övriga Paris .

Läge

Saint Germain ligger i Paris 6:e arrondissement, mitt i den franska huvudstadens historiska hjärta, och är ett centrum för mode, konst och litteratur. Du når shoppinggatan Boulevard Saint-Germain på bara några minuter och sedan kan du promenera vidare till Paris populäraste park Luxembourgträdgården och Pont Neuf, den äldsta bevarade bron över Seine. Den vackra katedralen Saint-Sulpice och den neoklassiska kyrkan Panthéon ligger också inom nära gångavstånd och med buss eller tunnelbana tar du dig lätt till andra sevärdheter som Eiffeltornet och basilikan Sacré-Cour.
3 Rue Garancière, 75006 Paris, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor