Familjevänlig campingvistelse i Kroatien

Falkensteiner Premium Mobile Homes and Camping Zadar, Zadar, Kroatien

Camping Family Home

Camping Family Home

Camping Family Home

Camping Family Home+

Camping Family Home+

Camping Family Home+

Camping Cozy Home

Camping Cozy Home

Ett strandnära campingboende i Kroatien för hela familjen

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -29% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1,07 EUR per person och natt (ingen skatt gäller för barn under 12 år; barn i åldern 12-17 år betalar 50 % av skatten) tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Notera även att det tillkommer en kostnad på 25 EUR för slutstädning, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 14 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo på nyöppnad camping vid havet i Zadar, med flera pooler, spa, restaurang, strand och många aktiviteter

  • Skäm bort kropp och själ: Varva ned och njut av en avkopplande stund på Acquapura Spa Center. Här finns det mesta för ditt välbefinnande. Koppla av i bastun, sjunk ner i jacuzzin och avsluta med en skön massage.

  • Njut av Medelhavets smaker: På à la carte-restaurangen kan du äta både frukost, lunch och middag medan du njuter av utsikten över havet. Om du känner dig sugen på lite snacks eller en kall dryck kan du besöka den mysiga poolbaren innan du hoppar ner i poolen.

  • Sköna dagar i solen: På hotellet finns ett stort poolområde med vattenrutschbanor som lockar både stora och små. Om du hellre föredrar salta bad och roliga vattensporter är det bara några meter till stranden, där du bland annat kan prova på att segla och surfa.

Faciliteter

- Pool
- Spa
- Strand
- Restaurang
- Bar

Hitta hit

Falkensteiner Premium Mobile Homes and Camping ligger ungefär tjugo minuter med taxi från Zadars flygplats.
Falkensteiner Premium Camping Zadar, 7 Ulica Majstora Radovana, 23000 Zadar, Kroatien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor