Familjeresor

TravelBird erbjuder perfekta familjeresor där familjens alla medlemmar kan ha roligt och njuta av en underbar semester!

Erbjudanden

Välj avresedatum
3 erbjudanden
En resa med hela familjen är bland det bästa som finns. Att få uppleva nya platser och vara med om roliga aktiviteter tillsammans är guldvärt och att få njuta av varandras sällskap under en semester i ett främmande land är välbehövligt då och då.

Föreställ dig en resa till ett varmt land där du och din familj kan hänga vid poolen, äta god mat, släcka törsten med färggranna drycker, spela volleyboll på stranden, snorkla i det blåa havet och delta i dagsutflykter i den spännande naturen. Visst låter det härligt? TravelBirds familjeresor erbjuder aktiviteter och sevärdheter för hel familjen och vi garanterar dig roliga stunder där både de stora och de små får sig ett gott skratt. Vart du än väljer att åka med din familj kommer du att uppskatta en semester tillsammans med hela gänget. Barnen som går i skola hela dagen lång och gör läxor varje kväll förtjänar en semester med roliga stunder. Föräldrarna som jobbar hårt och tar hand om hemmet förtjänar att koppla av lika mycket som barnen.

Att resa med familjen till ett främmande land är både spännande och roligt. Alla behöver vi en paus i vardagen som tar oss bort från den svenska livsstilen ibland. Att befinna sig i ett annat land med en annan kultur är inte bara intressant och kul, utan även lärorikt och nyttigt. Låt barnen utforska ett annat land och låt dem begeistras över får fantastiska värld. Åk på en resa tillsammans med hela familjen och skapa underbara minnen tillsammans. Det är något som alla familjemedlemmar uppskattar!

Ett gott skratt förlänger livet

Med TravelBird får hela familjen njuta av en rolig semester.

Vattenparker med aktiviteter för alla personligheter, djurparker med intressanta djurarter, nöjesparker med karuseller av många slag… Våra familjeresor erbjuder temaparker för hela familjen!

Spanien, Malta, Grekland… Vart du än åker med din familj kan du räkna med aktiviteter av många slag som skapar ett gott skratt hos alla familjemedlemmar. Ta barnen på en rolig semester där de får simma och ha kul, hoppa och leka, skåda märkvärdiga djur och häftiga varelser. Låt dem njuta av en rolig semester som de sedan kan berätta om för hela klassen i skolan.

Att resa utomlands med barn innebär en semester som ofta kräver underhållning i högsta grad, eftersom barn lätt kan känna sig rastlösa. En vattenpark är till exempel alltid en bra idé. Här kan de små plaska i poolen, de större åka spännande rutschbanor och de vuxna njuta under den värmande solen medan barnen springer omkring. Besök Siam Park på Teneriffa, Aqualandia i Benidorm, Hidropark på Mallorca, Illa Fantasia i Barcelona, Splash & Fun Waterpark på Malta eller Waterpark på Rhodos. Varför inte besöka en trevlig djurpark eller ett intressant akvarium där barnen kan skåda djur och fiskar från världens olika håll och kanter? Ta familjen till Loro Parque i Puerto de la Cruz eller besök Malta National Aquarium för en rolig dag bland fina varelser. En vistelse i en djurpark är också en lärorik lektion för barnen och ibland till och med för de vuxna. Ett annat alternativ är att besöka någon nöjespark där det finns olika berg- och dalbanor samt andra åkturer som förgyller dagen. PortAventura i Spanien är en av Europas mest berömda nöjesparker som erbjuder roliga stunder för hela familjen.

Härliga utomhusaktiviteter

En dag ute i den friska luften är helt klart bland det bästa som finns.

Ta en cykeltur bland vackra landskap, vandra i den friska naturen, bada vid härliga vattenfall, snorkla bland färgglada fiskar eller spela volleyboll på stranden - familjeresor kan upplevas i många olika former.

Hur härligt låter inte en dag ute i den friska luften tillsammans med hela familjen? Hyr några cyklar, ta med lite picknick och upplev en aktiv cykeltur bland Spaniens mest fantastiska landskap. En cykeltur är både roligt och hälsosamt för familjens alla medlemmar. Att röra på sig är alltid trevligt och allting blir ännu roligare då man får njuta av nya omgivningar. Varför inte ta en båttur bland de grekiska öarna eller snorkla i det turkosa havet där det kryllar av färgglada fiskar? TravelBird erbjuder resor med olika teman som lämpar sig för alla personligheter. Ofta går det också att delta i guidade turer, men det går lika bra att skapa sin egen rutt. På med bekväma kläder och skor och vandra i den fantastiska naturen på Malta. Upptäck den sköna naturen, skåda det glänsande havet och njut av de fantastiska vyerna runt omkring dig.

En semester tillsammans med barnen innebär givetvis stunder på stranden och en solsemester är helt klart bland det bästa som finns, både för barnen och vuxna. Låt barnen bygga sandslott, låt dem spela volleyboll eller delta i vattenaktiviteter. Oftast erbjuder stränderna även vattensporter för de äldre i familjen. Drick färgglada drycker som släcker törsten under den stekande solen, simma i det blåa havet, plocka snäckor, läs en bra bok… En resa med hela familjen där alla kan njuta av härliga stränder innebär fantastiska minnen som man lever länge på!

En mätt och belåten mage

Njut av läckra måltider tillsammans med hela familjen.

En middag innebär oftast tiden då hela familjen är samlad. Hemma i Sverige går barnen i skolan och föräldrarna jobbar, men middagsdags betyder tiden på dygnet då alla berättar om sin dag och njuter av en god måltid tillsammans.

Familjeresor innebär härliga måltider som förgyller semestern. Vart du än åker med din familj spelar maten alltid en stor roll, speciellt om semestern är fylld av fartfyllda aktiviteter som kräver energi. Låt barnen få smaka på spanska och grekiska delikatesser som de aldrig smakat på förut. Låt dem äta världens godaste glass i Italien och släcka törsten med färgglada barndrinkar. Börja dagen med en stor frukost på hotellet, fortsätt dagen med en lunch på stranden och avsluta med en fantastisk middag i en mysig restaurang. Vart du än reser med din familj kan du räkna med läckerheter av många slag. En måltid med hela familjen i ett främmande land med en ny kultur och ett nytt kök är alltid en trevlig upplevelse. Här kan hela familjen diskutera och planera hur dagen skall se ut, vad alla vill göra under semestern och njuta av det varma klimatet.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter