Familjevänliga stugor i Danmark

Feriepark Langeland, Tranekær, Danmark

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Stuga M2 med havsutsikt

Stuga M2 med havsutsikt

Stuga M2 med havsutsikt

Bo i modernt utrustad stuga nära havet, historiska sevärdheter och ett stort utbud av semesteraktiviteter, inklusive slutstädning

Missa inte

Feriepark Langeland ligger mot den norra delen av ön Langeland, söder om Fyn. Du befinner dig nära orterna Stoense och Rudkøbing och i närheten finns sevärdheter som 1800-talsslottet i Tranekær. I Rudkøbing hittar du både restauranger, butiker och historiska sevärdheter. Det finns en strand nära Feriepark Langeland och du har ett bra läge för att uppleva omgivningarna till fots eller på cykel. Läget är dessutom idealiskt för aktiviteter som kajakpaddling och ridning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor