Femstjärnigt i provensalsk idyll

Auberge de Cassagne & Spa, Avignon, Frankrike

Juniorsvit

Park-rum

Park-rum

Park-rum

House-rum

House-rum

House-rum

Pont du Gard

Avignon

Fly omvärlden på ett drömlikt Provencehotell med gourmetrestaurang, inklusive frukost eller halvpension, spatillgång och välkomstdrink

Auberge de Cassagne & Spa var tidigare en provensalsk 1800-talsbondgård på Cassagne-slottets marker. När man anländer kliver man in i en historisk idyll bland lummiga trädgårdar och byggnader som osar gammaldags charm. Hotellet är välförtjänt av sina fem gnistrande stjärnor.

Det stora, vackra huset är en Provencedröm. Bland de blomstrande innergårdarna ligger en uppvärmd utomhuspool och innanför hotellets väggar väntar en klassisk, diskret interiör. Pumpa upp välbefinnandenivån på spaet där du kan lyssna till cikadorna och ljudet av olivträdens svajande grenar. Inom kort har du vaggats in i den milda provensalska livsstilen.

Är du här för att bara logga ut från vardagen en stund så är de doftande trädgårdarna, spaet och gourmetmaten mer än tillräckligt, men det finns också en mängd aktiviteter att ägna sig åt i regionen. Kanske är hästridning eller bergscykling din form av avkoppling, eller så kanske du trivs bäst med att strosa på antikmarknaden i Isle sur la Sorgue. Valet är ditt.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor