Femstjärnig elegans i Bryssel

Hotel Metropole, Bryssel, Belgien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Privilege-rum

Privilege-rum

Privilege-rum

Superior-rum

Grandiost och elegant mitt i historiska Bryssel, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -31% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 4,24 EUR per rum och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Allmän parkering finns tillgänglig i anslutning till hotellet mot en extra avgift på 29 EUR per dag, som betalas direkt till hotellet (behöver ej förbokas).

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 1 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Glamour på sofistikerat femstjärnigt hotell med det bästa läget i Bryssel, inklusive frukost

  • 1930-talselegans med en modern twist: Gammaldags glamour hittar du i detta palatsliknande femstjärniga hotell, ett av Bryssels mest välkända bland stadens lyxhotell. Det anrika hotellets service ramas in av marmorsalar, blänkande ljuskronor och välputsade detaljer.

  • Sov som en kunglighet: Från det att du stigit in genom dörrarna, är du ständigt omgiven av vackra detaljer. Du har gott om plats i rummet som är grandiost inrett på ett fräscht sätt. Vila ut efter långa dagar på stan och fixa till dig inför kvällens middag i det stora badrummet.

  • Lämna matlådorna hemma: Hotellet erbjuder flera val för både mat och dryck, med The Café Metropole som den mer lyxiga restaurangen. Där serveras en högklassig meny i en elegant miljö, men fortfarande med en avslappnad stämning. I frukostmatsalen, inspirerad av indiska trädgårdar, kan du frossa i en stor buffé varje morgon.

Faciliteter

- Restaurang
- Wi-Fi
- Bar
- Fitnessrum

Hitta hit


Stadens flygplats når du på ungefär 45 minuter med kollektivtrafik.
De Brouckèreplein 31, 1000 Bryssel, Belgien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor