Femstjärnig elegans på Sicilien

Esperia Palace Hotel Resort, Zafferana Etnea, Sicilien, Italien

Upp till -57% Idag På utvalda erbjudanden.

Superior-rum

Catania

Superior-rum

Catania

Superior-rum

Taormina

Teatro Romano

Bo med utomhuspool, spa och två restauranger nära Mount Etna, inkl. frukost eller halvpension 

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -57% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt. 

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

Fånga solen på Sicilien med boende på modernt hotell med förstklassiga faciliteter och pittoreskt läge, inklusive frukost eller halvpension

  • Elegant medelhavsstil: Alla rum och sviter på Esperia Palace är inredda i ljus, elegant stil och har en egen balkong med havsutsikt. Du har dessutom ett lyxigt badrum som är utrustat med två handfat, walk-in-dusch och toalettartiklar.

  • Frossa i italiensk mat: Hotellet har två restauranger där du kan njuta av en god middag och ett glas italienskt vin. Eleganta Sabir Gourmanderie är inhyst i en 1800-talsvilla och serverar medelhavsrätter med gourmetkänsla. La Corte har en mer avslappnad atmosfär och är ett perfekt val om du vill njuta av fräscha, italienska specialiteter.

  • Härliga timmar i spaet: När du inte är ute och upptäcker nationalparken Mount Etna, väljer du kanske att lapa sol vid utomhuspoolen eller bege dig till hotellets wellness-center. Här hittar du en uppvärmd inomhuspool, bastu, ångbastu, isvattenduschar och ett relaxområde där du kan dricka en kopp örtte.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Utomhuspool
- Restauranger
- Bar
- Spa
- Parkering
- Gym

Hitta hit

Den närmaste flygplatsen är Catania Fontanarossa som ligger runt 45 minuters bilresa från hotellet. 
Via delle Ginestre, 27, 95019 Sarro CT, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor