Femstjärnig havsutsikt i Dalmatien

Le Meridien Lav, Split, Kroatien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic Sea View-rum

Femstjärnigt boende på strand- och sparesort nära Split, inkl. frukost och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -38% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1,34 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda med leverantörens hemsida eller marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 24 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Förstklassig resort med spa och strandnära läge vid den vackra kuststaden Split, inklusive frukost och krediter

  • Vackert strandläge: Le Meridien Lav har ett vackert strandnära läge i Kroatiens populära Split – ett perfekt resmål för avkoppling, sol och bad. Ta med dig en bra bok och vandra ner till hotellets 800 meter långa strand med utsikt över staden, Adriatiska havet och öarna längs kusten.

  • Ta dagen som den kommer: På hotellets spa kan du skämma bort kropp och själ och unna dig en massage, ta ett dopp i infinitypoolen eller ta ett träningspass med det kristallklara havet som utsikt. Hotellet har även en tennisklubb och ett vattensportcenter som erbjuder bland annat dykning, vattenskidåkning och segling.

  • Måltider som dagens höjdpunkt: Hotellet har ett brett utbud av restauranger och barer. Du kan prova traditionella rätter från det kroatiska köket, modern medelhavsmat eller ta ett glas bubbel i den eleganta champagnebaren. Njut av de bästa moderna medelhavsrätterna på restaurangen Spalatum som med sina stora fönster från golv till tak erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp.

Faciliteter

- Restaurang
- Champagnebar
- Spa
- Gym
- Pool
- Strand

Hitta hit

Splits flygplats ligger ungefär 30 minuter bort med bil. 

Se videon för mer information:

Le Meridien Lav, Split Grljeva?ka ulica 2, 21312, Split, Kroatien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor