Femstjärnig lyx nära Cannes

Hotel Tiara Yaktsa, Cannes, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Tiara by Sothys på närliggande Tiara Miramar

Juniorsvit med havsutsikt

Superior-rum med trädgårdsutsikt

Théoule-sur-Mer

Cannes

Cannes

Cannes

Extravagant hotell utanför Cannes med gourmetrestaurang, pampiga rum och havsutsikt, inklusive frukost

Föreställ dig att vakna upp till åsynen av det glittrande, turkosa Medelhavet som ramar in den franska Rivieran… Hotel Tiara Yaktsa erbjuder femstjärnigt boende med havsutsikt tio kilometer utanför kändismetropolen Cannes. Här kan du verkligen fly verkligheten och njuta av lugnet.

Rummen andas orientalisk flärd och fransk extravagans. Du har alla moderna faciliteter du behöver under vistelsen. Varje rum har dessutom en alldeles egen balkong med utsikt över trädgården eller vackra Medelhavet. Hotel Tiara Yaktsa har en exklusiv restaurang som serverar delikatesser från Medelhavet, och de erbjuder även kostnadsfri transport om du vill prova systerhotellens restauranger.

Med Cannes och Saint-Tropez ett stenkast bort råder det ingen brist på stjärnglans och designerboutiquer för dig som vill unna dig det lilla extra. Här finns också golfbanor, vattensporter och hemliga badvikar att upptäcka. Man kan förstås ta en tupplur vid hotellpoolen om man hellre vill det.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor