Femstjärnig thailändsk strandresort

Moracea by Khao Lak Resort, Khao Lak, Thailand

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Hibiscus Grand Deluxerum

Hibiscus Grand Deluxerum

Hibiscus Grand Deluxerum

Femstjärnig resort i det tropiska paradiset Khao Lak, inklusive frukost och mat- och sparabatt, samt mer vid längre vistelser

Med boende på Moracea by Khao Lak Resort befinner du dig aldrig långt från det kristallklara havet och de glittriga vita sandstränderna som har gjort Thailand till ett av våra mest populära resmål. Hotellet ligger på en tropiskt grönskande sluttning som leder ner till den 400 meter långa stranden där solstolar står placerade under de svajande palmerna.

Resorten har tre utomhuspooler, varav en är utrustad med undervattensbäddar och massagestrålar, samt ett fullständigt spa som erbjuder massage och andra behandlingar. Personalens vänliga bemötande bidrar till resortens avslappnade och välkomnande atmosfär där dagarna flyter på utan stress och måsten. De två restaurangerna är även de belägna vid strandkanten så att du kan njuta av thailändska läckerheter med havet och solnedgången som kuliss.

Missa inte

  • Njuta av en romantisk middag på strandrestaurangen Malila
  • Koppla av med en thaimassage på rofyllda Baimai Spa
  • Promenera längs stranden i solnedgången

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor